Meciul zilei din fotbal american 21.11.2020

La meciul zilei de astăzi am ales să mă bazez din nou pe fotbalul de colegiu, NCAAF. Duelul ales este cel dintre Army Black Knights – Georgia Southern Eagles. Investim într-o linie de total puncte. Mult succes!

Army Black Knights vs Georgia Southern Eagles (ora 19:00)

Deși a avut un parcurs decent până acum, câștigând 6 dintre cele 8 jocuri, Army se află doar pe poziția a 4-a în Conferința Independents. Vină după înfrangerea foarte rușinoasă, scor 38-12, împotriva celor de la Tulane.

Zona de atac se situează pe locul 94 în rank, cu 356.4 yards parcurși pe partidă, 53.4 prin aruncare și 303.0 prin alergare. Dețin un total de 30.9 puncte înscrise pe partidă. Posibil să vedem o linie apropiată și în jocul din această seară.

În ceea ce privește jocul defensiv, aceștia au arătat foarte bine, fiind pe locul 7 în rank, cu doar 286.6 yards permiși pe partidă. Dacă nu studiezi puțin istoricul, te poți lăsa înșelat de aceste stastici.

Într-adevăr, apărarea a arătat foarte bine, dar în duelurile cu echipe extrem de slabe, precum Middle Tennessee, Louisiana-Monroe sau Mercer. În confruntările cu Tulane și Cincinnati, defensiva a fost mai mult decât jalnică.

Din cauza unei accidentări suferită la zona picioarelor, Jones (QB) a lipsit în ultimele 3 jocuri și sunt șanse foarte mici să intre în această seară. Deci probabil se va face rotație între Anderson și Ballard, doi fundași slăbuți. De asemenea, Artice Hobbs IV (RB) este trecut pe lista jucătorilor incerți.

De cealaltă parte, Georgia a avut un parcurs similar ca al adversarei întâlnite, 6 victorii și două înfrângeri. Ei vin după succesul avut împotriva celor de la Texas State Bobcats, scor 40-38. Sunt foarte curios cum va arăta ofensiva contra armatei.

Eagles a anunțat cu puțin timp în urmă faptul că J.D King (RB) a suferit o accidentare la genuchi și nu va mai putea evolua în niciun meci din acest an. Regele a evoluat în 7 jocuri în sezon, timp în care a combinat pentru 639 de yards pe 116 încercări.

Având în vedere că oaspeții se bazează foarte mult pe jocul în grabă, King este o pierdere foarte mare. Georgia combină pentru 376.1 yards/meci, 100.5 prin aruncare și 275.6 prin rushing. Au o medie de 27.4 puncte înscrise pe partidă.

Dacă la Army există nesiguranță în privința QB-ului, Eagles nu are aceste probleme. Shai Werts este aruncătorul principal al acestora, iar în cele 8 jocuri, Werts a aruncat pentru 790 yards, a oferit 5 pase de TD și are un procentaj de 59% la pase complete.

Am ales să investesc în linia de peste 36,5 puncte. Ambele formații arată foarte bine în atac, în timp ce cifrele pe care le prezintă defensivele sunt mult umflate. Așa cum am sous mai sus, Army a susținut câteva confruntări contra unor formații execrabile și este normal să avem aceste statistici.

La Georgia deși nu va evolua King, aceștia nu duc lipsă de alergători foarte buni. Wents nu este doar un pasator decent, ci este și un RB foarte bun, cu 594 yards parcurși. Nu văd să avem emoții cu acest pronostic.

Pont: Peste 36,5 puncte, cota 1.60@ Unibet