Meciul zilei din fotbal american 22.11.2020

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 53%
Castigate: 10/19
Unitati: -307

Meciul zilei de astăzi vine de la confruntarea de pe M&T Bank Stadium, acolo unde Baltimore Ravens urmează să primească vizita celor de la Tennessee Titans. Am tot studiat oferta, iar într-un final am ales să investesc într-un pronostic special. Mult succes!

Baltimore Ravens vs Tennessee Titans (ora 20:00)

Probabil cel mai interesante duel din această săptămână de NFL. Baltimore (6-3) vine după înfrângerea suferită pe Gillette Stadium, scor 23-17, împotriva celor de la Patriots, în timp ce Titans (6-3) a cedat pe propriul teren, scor 17-34, contra grupării din Indianapolis.

Așa cum am spus și în introducere, la acestă confruntare am ales să investesc într-un pronostic special. Este vorba despre linia de 54,5 rushing yards realizați de Quarterback-ul gazdelor, Lamar Jackson.

În cele 9 jocuri în care a evoluat, acesta a aruncat pentru 1762 yards, a oferit 14 pase de TD și are un procentaj de 64% la pase complete. La jocul în grabă, Jackson a combinat 524 yards pe 90 de încercări, medie de 5.8 yds înaintați/încercare.

Titanii au fost destul de permisivi în sezon, total de 398.1 yards înaintați de adversari pe partidă, 277.4 prin passing și 120.7 prin rushing (la acest capitol situându-se pe poziția a 17-a în rank, destul de modest).

În plus, aceștia sunt nevoiți să întâlnească corbii făra doi jucători defensivi extrem de importanți. Jadeveon Clowney (DE) este afară din cauza unei accidentări la genuchi , iar Chris Jackson (DB) este pus în prezent pe lista jucătorilor incerți, dar din câte am citit pe majoritatea site-urilor de specialitate, șansele să-l vedem pe iarbă în această seară sunt destul de mici.

Tennessee a trecut printr-un un „val” de jucători noi accidentați. În ultimele zile, aceștia i-au pierdut pe Larrell Murchison (DL), Rodger Saffold III (G), Adam Humphries (WR), Kareem Orr (C) și David Long Jr (LB).

Baltimore se va baza foarte mult pe jocul de rushing, asta e clar. Cu Colney și Chris indisponibili, Harold Landry și Derick Roberson vor avea foarte mult de muncă în încercarea de al opri pe Lemar.

Ambele formații au suferit foarte multe pierderi în ultimele zile, în special în zona defensivă. Totuși, fiind un meci de tip Win or go home, am ales să nu investesc într-o linie de over la puncte.

Tips-ul de 54,5 rushing yards parcurși de Lamar Jackson mi se pare cel mai potrivit pronostic. Așa cum am spus, Titans nu s-a descurcat deloc bine în defensivă, plus că nu se vor putea baza pe Clowney și probabil nici pe Chris. Lamar nu ar trebui să aibă probleme în a alerga 55 de yards.

Pont: Peste 54,5 rushing yards parcurși de Lamar Jackson, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: