Meciul zilei din fotbal american 23.11.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 73.9%
Castigate: 17/23
Unitati: 395

Din punct de vedere al pariurilor, sezonul din NFL nu a fost deloc pe placul meu. M-am descurcat mult mai bine la pronosticarea confruntărilor din NCAAF. Cu toate acestea, astăzi am ales să merg din nou pe o confruntare din primul eșalon de fotbal american.

Tampa Bay Buccaneers vs Los Angeles Rams (03:15)

Tampa deține un bilanț de 7 victorii și 3 înfrângeri în acest sezon, fiind ocupanta poziției secunde în NFC. Pirații nu s-au dovedit a fi o echipă “credincioasă”, aceștia pierzând ambele dueluri contra celor de la New Orleans Saints.

De cealaltă parte, Rams a reușit să câștige 6 dintre cele 9 dueluri de până acum, timp în care compartimentul ofensiv a pus pe tabelă un total de 216 puncte, în timp ce zona de apărare a limitat adversarii la doar 168 puncte.

Avem parte de un duel în care întâlnim două dintre cele mai bune apărări din NFL. Tampa se situează pe a 3-a poziție în rank, cu un total de 300.3 yards permiși pe partidă, 223.7 prin passing și 76.6 prin jocul în grabă. Deține un total de 22.6 puncte încasate/meci.

Rams deține în momentul actual cel mai bun compartiment defensiv, cu doar 296.4 yards înaintați de adversari. La jocul de pase, aceștia au permis în medie 199.7 passing yards, la acest capitol fiind a 2-a cea mai eficientă apărare.

La jocul din această noapte am ales să investesc în linia de sub 300,5 passing yards realizați de veteranul Tom Brady, QB-ul gazdelor. În primul său sezon la gruparea din Tampa, Brady a avut prestații excelente, reușind să arunce pentru 2739 yards, a oferit 23 de pase de TD și are un procentaj de 66% la pase finalizate.

Am ales să mizez puțin contrar evoluțiilor sale. Da, Brady a arătat senzațional, dar în sezonul curent, acesta a oferit peste 300 de yards aruncați doar în 3 jocuri, iar acele cifre au venit contra celor de la Panthers, Raiders și Chargers, echipă care nu au o eficiență ridicată la reducerea jocului de passing realizat de adversari.

De această dată, Tampa urmează să-i întâlnească pe cei de la Rams, echipă cu o apărare excepțională. În plus, gazdele tocmai ce l-au pus în indisponibilitate pe Ali Marpet (G), o pierdere foarte importantă.

Pont: Sub 300,5 passing yards realizați de Tom Brady, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: