Caută
Close this search box.

Meciul zilei din fotbal american 25.12.2020

Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din National Football League (NFL), mai exact cea dintre New Orleans Saints – Minnesota Vikings. Am ales să investesc într-o linie de handicap. Mult succes!

New Orleans Saints vs Minnesota Vikings (ora 23:30)

New Orleans Saints se află pe poziția secundă în NFC, având un bilanț de 10 victorii și 4 înfrângeri. Vin după eșecul suferit în fața celor de la Kansas City Chiefs, scor 29-32. Dacă nu era acea greșeală din trimestrul secund, sfinții puteau chiar să câștige acel joc.

Se află pe locul 16 în rank în ceea ce privește numărul de yards acumulați, având un total de 363,6 yards înaintați pe partidă, 232 fiind prin jocul de pase și 131,8 prin cel de rushing. Dețin o medie de 28,4 puncte acumulate pe partidă.

Compartimentul defensiv este extrem de solid, fiind pe a 3-a poziție în rank, cu 306,4 yards permiși pe partidă, 210,9 fiind prin jocul de passing și doar 95,6 prin cel de alergare. Au un total de circa 21,2 puncte permise.

După ce a fost indisponibil pentru o perioadă de o lună, Drew Brees este în sfârșit apt de joc. A fost titular contra celor de la Kansas, dar prestația sa a fost destul de slabă, având un procentaj de sub 45% la pase finalizate (15/34).

Per total, veteranul sfinților a evolut în 10 jocuri în acest sezon, timp în care a aruncat pentru 2430 yards, a oferit 21 de pase de TD, iar procentajul său la pase finalizate este de 70,5%. A oferit cadou doar 4 interceptări.

De cealaltă parte, Minnesota Vikings a avut parte de un parcurs mult mai slab, aflându-se în acest moment pe poziția a 9-a, cu bilanț de 6 victorii și 8 înfrângeri. Vin după un eșec oarecum neașteptat, înregistrat contra celor de la Bears, scor 27-33.

Compartimentul ofensiv s-a prezentat admirabil, fiind pe locul 5 în rank, cu 387,1 yards acumulați. Jocul de rushing este cel care le-a adus numeroase beneficii, total de 147,7 yards înaintați. În ceea ce privește jocul de passing, lucrurile nu arată tocmai bine, având în medie 239,4 yards.

Pe plan defensiv, jucătorii din apărare au avut prestații deplorabile, fiind una dintre cele mai slabe apărări din ligă, 378 yards permiși. Protecția against the pass cedează în medie 252,4 yards, în timp ce protecția against the run permite circa 125,6 yards. Au un total de 27,7 puncte permise.

Am ales să investesc în succesul sfinților la cel puțin 4 puncte diferență. Într-adevăr, atacul vikingilor se prezintă bine, dar să nu uităm că de această dată urmează să întâlnească una dintre cele mai eficiente apărări.

În plus, oaspeții se bazează mult pe jocul de alergare, iar pentru meciul din această seară, Alexander Mattison este indisponibil. Astfel, tot greul pică pe Dalvin Cook, acesta fiind cel mai bun alergător din ligă, dar care întâmpină mereu probleme atunci când întâlnește o apărare solidă.

Pont: Handicap -3,5 New Orleans Saints, cota 1.60@ Betano