Meciul zilei din fotbal american 26.11.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 73.9%
Castigate: 17/23
Unitati: 395

Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din fotbalul de colegiu-NCAAF, mai exact întâlnirea dintre Air Force Falcons – Colorado State Rams. Încrederea în tips-ul oferit este destul de mare. Mult succes!

Air Force Falcons vs Colorado State Rams (ora 21:00)

Falcons au început destul de slab sezonul din NCAAF, având după primele 4 dueluri un bilanț de două victorii și două înfrângeri. Vin după duelul susținut împotriva celor de la Nex Mexico, joc câștigat de forțele aeriene fără niciun fel de probleme, scor 28-0.

Dețin un total de 403.5 yards parcurși pe partidă și o medie de 26 puncte puse pe tabelă. Dintre cei 403.5 yards parcurși, doar 67 sunt realizați prin passing. Ocupă prima poziție în rank la jocul în grabă, 336.5 rushing yards/meci.

Air Force tocmai ce l-au anunțat indisponibil pe Kadin Remsberg (RB), 30 de yards combinați pe 10 încercări. După cum o arată și cifrele, acesta nu este o pierdere deloc importantă. O pierdere importantă ar putea fi fullback-ul Timothy Jackson.

Acesta nu a fost introdus în lot contra celor de la New Mexico și din câte am citit prin diferite articole de specialitate, șansele să-l vedem astăzi pe iarbă sunt destul de mici. Motivul absentării sale rămâne necunoscut.

Timothy a evolut în două jocuri din sezon, timp în care combinat 178 yards pe 34 de încercări. Oricum, chiar dacă acesta nu va evolua, gazdele au foarte multe soluții pentru jocul de rushing. Aici îi putem menționa pe Roberts, Daniels și Lewies, jucători foarte buni.

Nu mă complic absolut deloc și mizez pe succesul gazdelor. Colorado sunt o echipă destul de modestă, cu un atac foarte slab, doar 343 yards înaintați pe joc, 218 prin passing și 125 prin jocul în grabă. Pe plan defenisv, aceștia se situează pe locul 16 contra jocului de rushing, permițând 105.7 yards înaintați/partidă.

Nu iau foarte mult în seamă această statistică. Până acum, Rams a avut de susținut confruntări contra celor de la Boise State, Wyoming și Fresno State, grupări care se bazează foare mult pe jocul de passing, nicidecum pe cel de alergare.

În ultimii 4 ani, cele două echipe s-au întâlnit de 4 ori, toate aceste confruntări fiind câștigate de Air Force Falcons.

Pont: Air Force Falcons câștigă meciul, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: