Meciul zilei din fotbal american 27.11.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 73.9%
Castigate: 17/23
Unitati: 395

Din păcate, duelul dintre Air Force Falcons și Colorado State Rams a fost anulat din motive de siguranță. Cei de la Rams au întâmpinat un nou val de infecții cu virusul COVID-19. Astăzi am ales să investesc din nou în fotbalul de colegiu-NCAAF, iar încrederea în tips-ul ales este destul de mare. Mult succes!

California Golden Bears vs Stanford Cardinal (ora 23:00)

Chiar mi-a fost extrem de greu să aleg o variantă de pariere cât mai bună pentru acest joc, rivalitatea dintre cele două fiind extrem de mare. “Big Game” a ajuns la ediția 123, iar eu am toate motivele să cred că putem vedea un meci fabulos.

Atât California, cât și Stanford au început foarte slab noul sezon din Conferința PAC-12. Gazdele au pierdut cele două jocuri de până acum, scor 34-10, contra celor de la UCLA și 31-27, împotriva celor de la Oregon State.

Ofensiva acestora nu a arătat foarte bine, acumulând un total de 307.5 yards parcurși pe partidă, 218.5 prin jocul de passing și 89 prin rushing. Dețin o medie de 4.3 yards parcurși pe încercare.

Jeremiah Hunter (WR) are mult de așteptat până își va face debutul în NCAAF. Din cauza unei leziuni avute în partea superioară a corpului, acesta va rata întreg sezonul. Pe lista jucătorilor incerți îl întâlnim doar pe running back-ul Christopher Brown Jr. Nu este o pierdere chiar atât de importantă.

De cealaltă parte, Cardinal a avut parte de un parcurs similar, pierzând duelurile contra celor de la Oregon (35-14) și Colorado (32-35). Echipa vine după o scurtă perioadă de pauză forțată, jocul lor contra celor de la Washington fiind anulat din motive de siguranță.

Sunt foarte curios cine va fi principalul QB din acest joc. Până acum s-a făcut rotație între Mills, West și McKee. Mi-a plăcut de Mills și tind să cred că el se va regăsi pe postul de fundaș principal.

Acesta a evolut contra celor de la Colorado, timp în care a aruncat 327 de yards, a oferit o pasă de TD și a completat 31 dintre cele 56 de încercări, procentajul la pase finalizate fiind de 55.4%.

Stanford a avut un total de 405 yards parcurși pe partidă, fiind pe a 54-a poziție în rank. Dintre cei 405 yards, 271.5 au fost prin passing și 133.5 prin jocul în grabă. Au o medie de 6 yards înaintați pe încercare.

Am ales să investesc în linia de peste 47,5 puncte puse pe tabelă. Atât Bears, cât și cardinalii au arătat deplorabil în defensivă, permițând peste 30 de puncte/meci. Văd un joc cu foarte multe puncte.

Pont: Peste 47,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: