Meciul zilei din fotbal american 28.11.2020

Din păcate, meciul zilei de ieri a fost pierzător. Un singur punct ne-a lipsit să bifăm cel de-al 4-lea tips câștigător consecutiv. Astăzi mă voi baza tot pe fotbalul de colegiu, iar bet-ul de astăzi are la bază o linie de handicap. Mult succes!

Akron Zips vs Miami Ohio RedHawks (ora 20:00)

Fără dar și poate, Akron Zips este cea mai slabă echipă din Conferința Mid-American. Aceștia au avut de susținut până acum dueluri contra celor de la Western Michigan, Ohio și Kent State. În cele 3 jocuri, gazdele din această seară au pierdut de fiecare dată la o diferență de minim 14 puncte.

La capitolul de apărare, aceștia se află pe poziția 121 în rank, cu 513.7 yards permiși pe partidă. Dintre cei 513.7, 249.3 au cedați prin jocul de passing și 264.3 prin cel de alergare. Permit în medie 8,3 yards înaintați de adversari pe încercare.

Sunt foarte curios dacă Kato Nelson se va afla pe teren în această seară. QB-ul gazdelor a ratat toate cele 3 jocuri de până acum, motivul absentării sale fiind necunoscut. În sezonul anterior, acesta a evolut în 10 dintre cele 12 dueluri, timp în care a aruncat pentru 1820 yards, a oferit 11 pase de TD și a avut un procentaj de 53.9% la pase complete.

Din câte am citit prin diferite articole, șansele să-l vedem pe iarbă în această seară sunt extrem de mici. În cazul în care nu va fi introdus, Nelson va fi în continuare înlocuit de Gibson, aruncător cu prestații bunicele până acum.

Oricum, la Akron sunt probleme pe toate pozițiile, nicidecum doar pe cea de QB. Echipa se bazează în atac doar pe evoluțiile lui Dollard (RB) și Steward (WR). Chiar dacă aceștia au prestații ok, defensiva cedează puncte extrem de ușor.

De cealaltă parte, Miami a dezamăgit în acest start de sezon, câștigând primul joc, scor 38-31, contra celor de la Ball State, pentru ca apoi să fie umilită de Buffalo, scor 42-10. Cu toate acestea, Miami rămâne în continuare una dintre formațiile de top din Conferința Mid-American.

Ofensiva acestora este condusă de Brett Gabbert, el fiind și motivul pentru care casele de pariuri oferă linii atât de joase la handicap. QB-ul celor de la Hawks a suferit o accidentare la zona capului și nu se știe exact dacă va fi apt de joc contra grupării din Akron.

În sezonul anterior, acesta a aruncat pentru 2411 yards, a oferit 11 pase de TD și a avut un procentaj de 55.4% la pase complete. Chiar dacă nu va evolua, Miami are în lot foarte mulți jucători ofensivi de calitate. Am ales să investesc în linia de handicap -9,5 pusă pe RedHawks.

Pont: Handicap -9,5 Miami Ohio RedHawks, cota 1.60, Unibet