Caută
Close this search box.

Meciul zilei din fotbal american 29.12.2020

Meciul zilei de astăzi are în componență o confruntare din fotbalul de colegiu-NCAAF. Este vorba despre duelul dintre Miami Florida Hurricanes – Oklahoma State Cowboys. Am ales să investesc într-o linie de handicap. Mult succes!

Miami Florida Hurricanes vs Oklahoma State Cowboys (ora 00:30)

Hurricanes a terminat sezonul regulat pe prima poziție în Conferința Atlanticului, cu un bilanț de 8 victorii și două înfrângeri. Vin după umilința înregistrată în fața celor de la North Carolina, scor 26-62. Câștigătoarea a fost decisă încă din primul trimestru, Carolina reușind să-și creeze un avans de 18 puncte.

Zona de atac s-a descurcat decent până acum, fiind pe a 65-a poziție în rank, cu 407,4 yards înaintați pe partidă, dintre care 226,8 sunt prin jocul de passing și 180,6 prin cel de alergare. Au o medie de 6 yards înaintați pe încercare și un total de 36 de puncte acumulate/meci.

În ceea ce privește jocul defensiv, aceștia au avut prestații foarte bune, limitând adversarii la un total de 432,3 yards înaintați (locul 36 în rank). Protecția against the pass le permite jucătorilor adverși să înainteze circa 269,1 yards.

În schimb, protecția against the run are cifre foarte proaste, total de 163,2 yards permiși. De asemenea, permit în medie 5,7 yards pe încercare și au un total de aproximativ 26 de puncte încasate.

Nu știu cât de bine se va prezenta apărarea în această seară, având în vedere că nu îi vor avea în teren pe Quincy Roche, AL Blades Jr și Jaelan Phillips. Roche și Jaelan au decis să părăsească turneul pentru a se pregăti pentru draft-ul NFL, în timp ce Blades a fost diagnosticat cu miocardită.

De asemenea, Jim Larrañaga nu se va putea baza nici pe serviciile running-back-ului Jaylan Knighton, acesta fiind accidentat la umăr. Jaylan a evoluat în 9 dintre cele 10 jocuri de până acum, timp în care a reușit să convertească pentru 334 yards pe 52 de încercări.

De cealaltă parte, Oklahoma a terminat pe a 3-a poziție în Big 12, bilanț de 7 victorii și 3 înfrângeri. Ultimul duel din Conferință a fost împotriva celor de la Baylor, duelul câștigat de cowboi cu scorul de 3-48.

Zona de atac s-a prezentat admirabil, fiind pe poziția 40 în rank, cu un total de 427 yards înaintați, dintre care 232,5 sunt prin jocul de passing și 194,5 prin cel de alergare. Au o medie de 5,6 yards înaintați pe încercare și un total de aproximativ 30 de puncte acumulate.

În ceea ce privește compartimentul defensiv, aceștia au dat dovadă de o eficiență ridicată, reușind să limiteze adversarii la un total de 365,8 yards/meci, 205,3 prin jocul de passing și 160,5 prin cel de alergare. Au un total de 22,4 puncte permise.

Singura problemă a acestora este legată de Chuba Hubbard. Running-back-ul cowboilor a decis să părăsească echipa pentru a se putea pregăti pentru draft-ul NFL. Hubbard a evoluat în 7 din cele 10 confruntări, timp în care a reușit să acumuleze un total de 677 yards înaintați pe 133 de încercări.

Am ales să investesc în linia de Handicap +3,5 pus pe Oklahoma. Jackson și Brown sunt doi alergători care pot „acoperi” fără mari probleme absența lui Hubbard. Aceștia au un total de 900 yards înaintați pe 163 de încercări.

Din punctul meu de vedere, marile probleme sunt în tabăra uraganelor. Roche, Blades Jr și Phillips au fost printre principalii apărători ai acestei formații, iar fără ei în teren, nu văd cum Miami ar putea să aibă o eficiență ridicată în apărare.

Oklahoma ar trebui să se impună fără prea mari probleme în această seară. Totuși, eu am ales să investesc într-o linie puțin mai safe.

Pont: Handicap +2,5 Oklahoma State Cowboys, cota 1.57@ MaxBet