Meciul zilei din fotbal american 30.11.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 73.9%
Castigate: 17/23
Unitati: 395

Meciul zilei de astăzi are la bază confruntarea dintre Philadelphia Eagles – Seattle Seahawks, duel din cadrul competiției NFL. Am ales să investesc în prestația lui Russell Wilson, quarterback-ul celor de la Seahawks. Mult succes!

Philadelphia Eagles vs Seattle Seahawks (ora 03:15)

Philadelphia continuă să dezamăgească suporterii, aceștia fiind învinși săpțămâna trecută de Cleveland Browns, scor 22-17. Astfel, bilanțul acestora în stagiunea curentă devine de 3 victorii și 6 înfrângeri.

Din păcate pentru ei, lista jucătorilor indisponibili continuă să crească pe zi ce trece. Sua Opeta (G), Rudy Ford (S), Zach Ertz (TE), Lane Johnson (T) și Cre'von LeBlanc au suferit accidentări sau intervenții chirurgicale în zilele anteriore și vor rata duelul contra celor de la Seattle.

Un lucru este cert la echipă. Carson Wentz, QB-ul gazdelor va avea nevoie de o prestație solidă. Acesta a avut parte de cel mai slab sezon de până acum și din câte am înțeles, poziția de titular îi este atacată de Jalen Hurts (jucătorul ales în draft).

În cele 10 jocuri de până acum, Wentz a aruncat pentru 2326 yards și a oferit 14 pase de TD, dar asta nu a fost suficent, el oferind adversarilor 14 intercepții și 4 mingi în fumble. De asemenea, acesta are un procentaj de 58,4% la pase finalizate.

Așa cum am spus și în introducere, am ales să mizez pe prestația lui Russell Wilson. Este vorba despre linia de over 27,5 rushing yards realizați de acesta. Ultimele două evoluții ale sale au fost excepționale, înregistrând 42 de rushing yards contra celor de la Cardinals și 60 contra celor de la Rams.

Un motiv în plus care m-a făcut să aleg acest pronostic i se datorează lui David Moore (din păcate). Wide receiver-ul oaspeților a suferit o accidentare în zona șoldului și nu va putea fi folosit. Astfel, Seattle va fi nevoită să se bazeze foarte mult pe evoluțiile receiverilor Metcalf și Lockett, dar și pe jocul în grabă a lui Wilson.

Seahawks are una dintre cele mai oribile apărări din ligă, dar ofensiva este foarte eficientă, aflându-se pe poziția a 4-a în rank, cu 400 yards parcurși pe partidă. La jocul de rushing, aceștia au o medie de 121.3 yards înaintați pe partidă.

Din punctul meu de vedere, oaspeții se vor baza foarte mult pe jocul în grabă. Deși nu au avut parte de un parcurs foarte bun, Eagles au o defensivă destul de solidă, fiind pe poziția a 10-a în rank la totalul de yards permiși și pe poziția a 6-a la protecția against the pass.

Protecția against the run este ceva mai permisivă, cu 113.4 yards înaintați de adversari pe partidă. Russell Wilson ar trebui să completeze fără prea mari probleme linia de 27,5 yards alergați.

Pont: Peste 27,5 rushing yards Russell Wilson, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: