Meciul zilei din fotbal american 31.12.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 73.9%
Castigate: 17/23
Unitati: 395

Din păcate, pronosticurile oferite în această perioadă nu au avut absolut deloc rezultatele așteptate. Încheiem luna Decembrie cu un tips extras de la întâlnirea dintre Mississippi State Bulldogs – Tulsa Golden Hurricane. Investim într-o linie de handicap. Mult succes!

Mississippi State Bulldogs vs Tulsa Golden Hurricane (ora 19:00)

Mississippi s-a prezentat deplorabil în acest sezon, având un bilanț de doar 3 victorii și 7 înfrângeri, fiind ocupanta poziției a 6-a în Conferința Sud-Est. Ultimul duel din sezonul regulat a fost contra celor de la Missouri, duel câștigat categoric de buldogi, scor 51-32.

Zona de atac a fost printre cele mai slabe ofensive din ligă, având un total de 347,1 yards înaintați pe partidă, fiind pe locul 105 în rank, 311,1 au fost prin jocul de passing și 36 prin cel de alergare. Au o medie de 5 yards înaintați pe încercare și un total de circa 20,7 puncte obținute.

După cum se poate observa și din statistici, buldogii se bazează foarte mult pe jocul de aruncare, dar nu știu cât de bine va funcționa această tactică în meciul de astăzi. Conform celor de la Dark Sky, la ora meciului se anunță temperaturi neobișnuite, cu șanse mari de ploaie și rafale de vânt (peste 25 kmph).

Missisippi nu are un coordonator ofensiv principal, până acum făcându-se rotație între Rogers și Costello. Cei doi au un total de 3111 yards aruncați și procentaje de peste 64% la pase finalizate, dar cum am menționat mai sus, condițiile meteo nu vor fi deloc favorabile, iar asta va afecta foarte mult calitățile celor doi aruncători.

Bine, aceleși probleme le are și Smith (QB-ul celor de la Tulsa), dar față de Bulldogs, oaspeții din acest joc au suficiente variante și pentru jocul de rushing. Corey Taylor II este o variantă foarte bună, acesta având un total de 459 yards înaintați pe 85 de transporturi.

Revenind la Mississippi, în ceea ce privește jocul de apărare, eficiența acestora a fost destul de ridicată, deoarece reușesc să limiteze adversarii la 380,3 yards înaintați, 255 fiind prin jocul de passing și 125,3 prin cel de alergare.

De cealaltă parte, Tulsa a terminat sezonul regulat pe prima poziție în Conferința American Athletic, bilanț de 6 victorii și două înfrângeri. Putea fi un bilanț mult mai bun, dar au pierdut în ultimul joc, scor 27-24, împotriva celor de Cincinnati.

Zona de atac are cifre foarte bune, reușind să acumuleze un total de 405,5 yards parcurși pe partidă, 241,1 prin jocul de passing și 164,4 prin cel de alergare. Au o medie de 5,6 yards înaintați pe încercare și un total de 27,3 puncte acumulate.

Defensiva a avut și ea prestații solide, permițându-le adversarilor un total de 339,9 yards, fiind pe locul 25 în rank la acest capitol. Dintre cei 339,9 yards, 194,1 au fost prin jocul de aruncare și 145,8 prin cel de alergare.

Am ales să investesc în linia de Handicap +3,5 pus pe Tulsa. Așa cum am spus, aceștia au suficiente soluții în atac, iar apărarea este printre cele mai eficiente din ligă, în timp ce Bulldogs a avut prestații jalnice în atac. Condițiile meteo vor accentua foarte mult aceste probleme din ofensivă.

Pont: Handicap +3,5 Tulsa Golden Hurricane , cota [email protected] MaxBet

Leave a Comment: