Pont Medvedev – Cilic – Cupa Davis – 05.12.2021

Forma BAD93: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici BAD93
Procentaj: 58%
Castigate: 30/52
Unitati: 141

Disputa zilei din cadrul finalei Cupei Davis va avea loc între Daniil Medvedev și Marin Cilic, doi dintre tenismenii cu „ștaif” din cadrul ATP. Dacă experiența este de partea croatului, rusul vine cu forma excelentă, astfel că se anunță un duel de zile mari într-o partidă ce poate aduce punctul decisiv pentru Rusia sau Croația.

ponturi pariuri medvedev vs cilic

Daniil Medvedev

Chiar dacă jucase în acest an peste 70 partide oficiale, rusul a răspuns pozitiv convocării pentru Cupa Davis.

Nu numai că a luat parte la aceste meciuri, dar Daniil n-a pierdut nici măcar un set în cele 4 meciuri de până acum: Gomez, Carreno-Busta, Ymer și Struff.

Acesta vine după finala pierdută la ATP Finals și totodată după un sezon de excepție, cu turnee câștigate la US Open, Toronto, Mallorca și Marseille.

Marin Cilic

Ajuns la vârsta de 33 de ani, croatul nu pare să cedeze foarte ușor și nu cred că se îndreaptă către retragere.

Cu toate că a câștigat un singur meci din cele 4 jucate la Cupa Davis în 2021, are experiența de partea sa și știe cum să-și motiveze coechipierii.

Piros, Sinner și Djokovic l-au învins pe Marin, care a reușit să se impună doar în fața lui De Minaur.

Întâlniri directe

Disputa din cadrul Cupa Davis va reprezenta a treia confruntare directă dintre Daniil și Marin, rusul impunându-se de fiecare dată.

Ultima oară s-au aflat față în față chiar în acest an, la Wimbledon, unde ne-au oferit un meci de excepție, scor 6-7, 3-6, 6-3, 6-3, 6-2.

Pronostic Medvedev – Cilic

Am ales un pronostic special pentru acest meci și anume că vor fi cel puțin 6 duble greșeli.

Va fi a doua partidă a zilei din cadrul Davis Cup, așadar presiunea va fi pe umerii ambilor tenismeni fiindcă în funcție de rezultat, va exista un meci decisiv la dublu sau nu.

Cel mai probabil Cilic va trebui să egaleze situația la general, astfel că-l văd să forțeze foarte des la capitolul serviciu, adversarul său având un retur redutabil.

Astfel, Marin va comite multe duble greșeli în încercarea de a aduce cât mai multe puncte cu propriul serviciu.

De partea cealaltă, Medvedev va avea presiunea publicului, astfel că și el ar putea să aibă momente în care va claca și va comite erori.

Ultima dispută dintre cei doi ne-a adus nu mai puțin de 13 duble greșeli, așadar putem avea parte de un nou „festival” la acest capitol.

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5