Mergi pe mana noastra la meciul Portugalia – Islanda, ai 5 ponturi la pariuri!

Stade Geoffroy-Guichard din Saint Etienne va gazdui ultima partida de astazi si anume intalnirea dintre Portugalia si Islanda care va avea loc incepand de la ora 22:00.

Dupa ce in faza preliminara Portugalia si-a castigat clar grupa, ea este favorita clari la victorie si in partida de astazi si cred ca aceasta cota de 1.55 oferita de Efortuna reflecta clar probabilitatea portughezilor de a obtine o victorie in fata unei echipe a Islandei care participa pentru prima oara la un turneu final si de la care nu se asteapta prea multe lucruri, dovada fiind cota de 7.50 pe care casa de pariuri online Sportingbet o ofera in cazul unei victorii a selectionatei din Islanda. Cei care anticipeaza un egal in aceasta intalnire isi pot multiplica banii de aproximativ patru ori, data fiind cota de 3.85 oferita in cazul unui rezultat de egalitate de casa de pariuri sportive Betfair.

In ciua faptului ca Portugalia practica un fotbal destul de ofensiv, avand in componenta lotului jucatori precum Cristiano Ronaldo sau Quaresma care pot face diferenta si pot inscrie multe goluri, bookmakerii se asteapta la un meci cu putine goluri, astfel ca tipul de pariu sub 2.5 goluri are la Unibet o cota de 1.63, pronosticul contrar primind cota 2.23 la Netbet.

Predictie pariuri cu incredere foarte mare pentru Portugalia – Islanda: Peste 1.5 goluri, cota 1.42 la Efortuna
Pronosticuri fotbal cu incredere mare la Portugalia – Islanda: Portugalia marcheaza peste 1.5 goluri, cota 1.86 la Netbet
Pont pariuri de incredere medie Portugalia – Islanda: Portugalia Pauza / Portugalia Final, cota 2.25 la Sportingbet
Predictie pariuri cu incredere mica pentru Portugalia – Islanda: Ha -1.5 Portugalia, cota 2.75 la Unibet
Pronostic bomba portugalia – Islanda: Scor Corect 2:0, cota 6.70 la Betfair

Leave a Comment: