Caută
Close this search box.

Metz – Nice ponturi pariuri 23.01.2022

metz nice ponturi pariuri

Stade Municipal Saint-Symphorien va găzdui duminică, cu începere de la ora 14:00 partida dintre Metz şi Nice. Cele două formaţii îşi vor măsura forţa în cadrul etapei a 22-a din Franţa – Ligue 1.

metz nice ponturi pariuri

Metz

Metz se situează în prezent pe poziţia a 16-a în Ligue 1, cu 19 puncte acumulate şi un bilanț de 4 victorii, 7 remize și 10 înfrângeri.

Formaţia antrenată de Frédéric Antonetti se află într-o situaţie foarte dificilă, având 13 jucători indisponibili pentru această partidă, 7 dintre ei fiind convocaţi la echipele naţionale pentru Cupa Africii, şi ceilalţi 6 fiind accidentaţi din diferite motive.

Echipa vine după o victorie, în deplasare, împotriva celor de la Reims. Rezultatul final fiind 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de către Ibrahima Niane.

Nice

În acest moment este cea mai în formă echipă din campionat, alături de Strasbourg, în ultimele 5 meciuri acumulând un total de 12 puncte din 15 posibile, cu un bilanţ de 4 victorii şi un eşec.

Principalul marcator al echipei este Amine Gouiri, în vârstă de 21 ani, care a reuşit să înscrie 9 goluri şi să ofere 6 pase decisive în 21 prezenţe.

În ultima etapă de campionat, au reuşit o victorie, pe teren propriu, împotriva celor de la Nantes, cu scorul de 2-1, golul victoriei fiind înscris de către Khephren Thuram.

Au nevoie de o victorie în această partidă pentru a încerca să-şi păstreze poziţia secundă, Marseille aflându-se la 2 puncte distanţă de Nice, dar au şi un meci mai puţin disputat.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Metz (3-5-2): Caillard; Lacroix, Niakate, Mbengue; Centonze, Pajot, Traore, Bassi, Delaine; Niane, Nguette.

Nice (4-4-2): Benitez; Lotomba, Dante, Todibo, Amavi; Boudaoui, Rosario, Thuram, Gouiri; Delort, Dolberg.

Absenţi

Metz: Alakouch, Boulaya, Bronn, Cabit, Centonze, De Preville, Jemerson, Kouyate, Maiga, N'Doram, Oukidja, Sarr, Udol.

Nice: Atal, Lemina, Robson Bambu.

Istoric confruntări directe

Nice nu a mai reuşit să se impună în faţa celor de la Metz din anul 2019, acolo unde au reuşit o victorie cu scorul de 4-1. De atunci am avut parte de o remiză şi de 2 victorii pentru Metz.

Ultima confruntare dintre cele două a avut loc în urmă cu 2 luni, în turul sezonului, acolo unde Metz s-a impus, rezultatul final fiind de 1-0.

Metz – Nice ponturi pariuri – Flavius08

Ţinând cont de faptul că Metz evoluează în această partidă fără 13 jucători, tind să cred că Nice o să se impună fără mari probleme.

Remiză nu este o soluţie pentru „puii de vultur”, având nevoie de o victorie pentru a încerca să-şi menţină poziţia secundă, care asigură calificarea în grupele Champions League.

Doar o partidă din cele 21 disputate de către Nice în acest sezon a avut un rezultat final de peste 5 goluri. Aceştia având o medie de 2.5 goluri per meci.

În opinia mea, vom avea parte de o partidă dominată de către trupa lui Christophe Galtier, în care aceştia îşi vor adjudeca victoria, cu un minim avantaj, marcându-se puţine goluri.

Pronosticul propus de mine poate fi pariat la casa de pariuri online 888SPORT. În cazul în care nu ai cont, îţi recomand să citeşti articolul “cum îmi fac cont la 888sport”.

Pronostic Metz – Nice: Victorie Nice & Sub 4.5 goluri în meci – COTĂ 2.01