Metz – Nimes pronosticuri 07.03.2020

Metz - Nimes pronosticuri 07.03.2020

Doar in acest articol gasesti cel mai sigur pont la confruntarea dintre Metz si Nimes, pont cu cota 1.50, care poate fi pariat online la Betano si care poate fi combinat pentru un bilet cota 2.

Metz - Nimes pronosticuri 07.03.2020

Meciul va avea loc pe Stadionul Municipal Saint-Symphorien din Metz si va incepe de ora 21:00.

Metz.

Dupa o serie de 4 partide la rand fara succes, a reusit sa se impuna in ultimul joc, in deplasare, 1:0 cu Amiens. Cu acea victorie de la Amiens, a urcat o pozitie in clasament, pana pe 15, devansand-o pe St Etienne.

E abia pe antepenultima pozitie in clasamentul meciurilor de pe teren propriu, cu 16 puncte luate in 13 meciuri.

Antrenorul gazdelor nu va putea conta in acest meci pe Habib Diallo, care e in continuare suspendat, in timp ce Manuel Cabit si Adama Traore sunt accidentati.

Metz Nimes forma

Nimes.

E pe locul de baraj, pe 18, avand 27 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu Dijon. A suferit 2 infrangeri la rand in ultimele 2 runde, pierzand la limita cu Rennes si Marseille, 2:1, respectiv 3:2.

A inceput bine meciul cu Marseille, deschizand scorul in minutul 5 prin Ferhat, prinzandu-l insa pe Benedetto intr-o forma de exceptie, acesta inscriind primul sau hattrick in Europa.

Doar 2 absente se inregistreaza in tabara oaspetilor, cea a lui Anthony Briancon, care la randul sau a fost suspendat mai multe etape, la care se adauga absenta lui Clement Depres, accidentat.

Vezi pontul propus la Nice vs Monaco, cota 1.65!

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Metz (4-3-3): Oukidja; Udol, Boye, Bronn, Centonze; Pajot, N'Doram, Maiga; Nguette, Niane, Boulaya.

Nimes (4-2-3-1): Bernardoni; Miguel, Martinez, Landre, Alakouch; Sarr, Deaux; Philippoteaux, Benrahou, Ferhat; Roux.

[thrive_link color='green' link='https://10pariuri.ro/Betano.com/' target='_self' size='medium' align='aligncenter']Vezi toate cotele pentru Metz vs Nimes[/thrive_link]

Absenti.

  • Metz: Habib Diallo, Manuel Cabit, Adama Traore.
  • Nimes: Clement Depres, Anthony Briancon.

Istoric Confruntări Directe.

  • De 3 ori s-au intalnit cele doua echipe in ultimii 5 ani de zile, Nimes castigand meciurile disputate in editia 2015/2016 de Ligue 2, in timp ce in turul acestui campionat s-a inregistrat o remiza, scor 1:1.

Ponturi pariuri Metz – Nimes – Ramses90.

Ambele echipe trag tare pentru a se mentine in prima pozitie si astfel ar trebui sa avem parte de un meci deschis, cu goluri, meci in care cred totusi ca mai mult de 5 goluri tot nu se vor inscrise.

Ambele echipe au o medie de cam 1 gol marcat/meci, fiind formatii a caror meciuri au o medie de cel putin 2 goluri marcate/meci, media partidelor disputate de Nimes fiind de peste 2.6 goluri.

Ultimele 5 meciuri disputate in deplasare de Nimes au fost toate cu cel putin 3 goluri marcate, meciuri in care nu s-au inscris totusi mai mult de 5 goluri, in timp ce ultimele 3 meciuri de campionat disputate acasa de Metz au fost cu goluri cuprinse in intervalul 2-5.

Pronostic Metz – Nimes:  Total goluri 2-5 – 1.50

[thrive_link color='blue' link='https://10pariuri.ro/Betano.com/' target='_self' size='small' align='center']Pariază pontul Aici – Ai 500 RON Bonus![/thrive_link]-