Metz – PSG ponturi pariuri 22.09.2021

metz psg ponturi pariuri

In etapa cu numarul 7 din Ligue I, pe Stade Municipal Saint-Symphorien va avea loc meciul dintre Metz si PSG. Partida se va juca miercuri de la ora 22:00. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 3.30! la agentia de pariuri sportive online Gets Bet!

metz psg ponturi pariuri

Metz.

A pierdut categoric ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Strasbourg, partida terminandu-se cu scorul de 3-0.

Metz a inceput dezastruos acest sezon de Ligue I, obtinand 3 remize si 3 infrangeri dupa primele 6 partide jucate. Momentan echipa se situeaza pe ultimul loc in clasament.

Pe teren propiu, gazdele au marcat in ultimele 8 din10 meciuri desfasurate in toate competiiile.

PSG.

A castigat la limita si cu noroc ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Lyon, partida terminandu-se cu scorul de 2-1.

PSG a inceput sezonul perfect pe hartie, echipa obtinand maximul de puncte posibile dupa primele 6 partide jucate. A marcat in 9 din ultimele 10 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Oaspetii au pierdut un singur meci din ultmele 10 jucate pe teren advers in in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Metz (3-4-3): Oukidja; Kouyate, Bronn, Udol; Centonze, Maiga, Sarr, Yade; Gueye, Boulaya; Niane.

PSG (4-2-3-1): Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Paredes, Herrera; Di Maria, Messi, Neymar; Icardi.

Absenti:

Metz: N'Doram, Cabit, Delaine.

PSG: Verratti, Bernat, Ramos.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru PSG.

PSG a castigat ultimele 10 partide jucate impotriva lui Metz.

Ponturi pariuri Metz – PSG – MRRazvan.

Metz pare sa fie departe de echipa care a terminat sezonul trecut la jumatatea clasamentului. Dupa acest start de sezon echipa se va lupta sa evite retrogradarea cel mai probabil. Gazdele au cea mai proasta defensiva din campionat incasand 13 goluri pana acum.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Gets Bet.

Meciul trecut jucat de PSG a fost primul in Ligue I in care Messi, Neymar si Mbappe au fost folositi ca si titulari. Desi echipa antrenata de Pochettino are numai super-staruri in echipa parca aceasta nu este suficient de omogenizata si inca cauta sa-i foloseasca la potentialul maxim.

Messi inca cauta primul gol in tricoul lui PSG si faptul ca a fost inlocuit in minutul 76 in meciul precedent nu i-a lasat o impresie prea buna super-starului argentinian.

Pentru pariul zilei ma astept la un meci plin de goluri. Desi echipa lui Pochettino are un start de sezon perfect (excluzand egalul rusinos cu Club Brugge) parca fanii se asteapta la mai mult de la o echipa ce are un atac de vis. Golurile ar trebui sa curga pe banda rulanta si faptul ca oaspetii intalnesc o echipa care incaseaza multe goluri ar putea fi exact ceea ce PSG cauta.

Pronostic MetzPSG Peste 4.5 Goluri Inscrise in Meci – Cota 3.30!