Middlesbrough – Bournemouth ponturi pariuri 19.09.2020

Forma Cristian Constantin: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat

Middlesbrough si Bournemouth se vor confrunta sambata pe Riverside Stadium, in cadrul etapei cu numarul 2 din Championship. Vezi mai jos analiza si pontul la pariuri recomandat pentru Middlesbroug vs Bournemouth.

middlesbrough bournemouth ponturi pariuri 19092020

Middlesbrough.

Middlesbrough s-a confruntat mari cu Barnsley intr-un meci din EFL Cup, iesind prematur din competitie in urma unei infrangeri suferite cu scorul de 0-2.

Boro se afla intr-o serie de 2 infrangeri consecutive. Inainte de esecul din cupa, a suferit o infrangere cu scorul de 1-0 in prima partida din noul sezon de Championship disputata impotriva lui Watford.

Nu a inregistrat nici o remiza in ultimele 16 meciuri disputate.

Pe teren propriu a inregistrat o singura victorie in meciurile competitive disputate in anul 2020.

Bournemouth.

Vine dupa o confruntare disputata impotriva lui Crystal Palace. Nici una nu a reusit sa marcheze golul castigator, dar Bournemouth a reusit intr-un final sa se impuna la loviturile de departajare si astfel sa mearga in faza urmatoare din EFL Cup.

Echipa este neinvinsa in ultimele 3 meciuri reusind sa marcheze de 8 ori.

4 din ultimele 5 meciuri disputate de Bournemouth s-au incheiat cu goluri la ambele porti si totodata cu cel putin 3 reusite.

A inceput sezonul din Championship cu o victorie obtinuta pe teren propriu, scor 3-2, impotriva lui Blackburn.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Middlesbrough (3-5-2) : Bettinelli; Dijksteel, Hall, McNair; Spence, Howson, Saville, Tavernier, Johnson; Fletcher, Assombalonga

Bournemouth (5-4-1) : Begovic; Smith, Kelly, Cook, Mepham, Stacey; Groeneveld, Lerma, Cook, Brooks; Solanke

Vezi toate cotele pentru Middlesbrough – Bournemouth !

Absenti.

  • Middlesbrough: –
  • Bournemouth: –

Istoric Confruntari Directe.

  • Cea mai recenta intalnire dintre cele doua echipe a avut loc in 2017, intr-o confruntare din cadrul Cupei EFL, Bournemouth avansand atunci in urnda urmatoare dupa o victorie cu 3-1.

Ponturi pariuri Middlesbrough  – Bournemouth – Cristian Constantin.

Cei de la Boro sunt nerabdatori sa inregistreze prima victorie a sezonului si probabil vor fi foarte motivati pentru a obtine acest lucru.

Bournemouth, pe de alta parte, a aratat un fotbal de calitate in ultima perioada. A reusit sa castige cu 3-2 impotriva lui Blackburn in prima etapa din Championship, ca mai apoi sa o elimine pe Crystal Palace din EFL Cup.

Bournemouth urmareste o revenire rapida in Premier League si o vad capabila sa obtina cel putin 1 punct din aceasta deplasare.

Cert este ca ambele echipe vor juca la victorie, asa ca pronosticul meu pentru acest meci este ca vom vedea goluri la ambele porti.

Pronostic Middlesbrough – Bournemouth : ambele echipe marcheaza – 1.86

Leave a Comment:

Open

Close