Milan – Atalanta ponturi pariuri 24.07.2020

milan - atalanta - pronosticuri pariuri 23012021

Etapa a 36-a din Itlaia Serie A se va deschide vineri seara cu partida dintre AC Milan si Atalanta Bergamo. Meciul se va desfasura cu incepere de la ora 22.45 pe Stadionul San Siro si poate fi urmarit in Romania pe canalele Digi Sport, Telekom Sport si Look Plus.

Milan - Atalanta ponturi pariuri 24072020

AC Milan.

Este intr-o forma excelenta, are 23 de puncte cucerite in ultimele 10 runde, rezultate gratie carora a urcat pe locul 6 din Serie A ce ii asigura participarea in editia viitoare de Europa League. Teoretic o poate depasi pe AS Roma echipa clasata a 5-a la doar doua lungimi, ceea ce i-ar asigura prezenta direct in grupele competitiei europene.

Vine dupa un 2-1 pe terenul lui Sassuolo, meci in care Zlatan Ibrahimivici a marcat o dubla, a fost 3-a victorie consecutiva si a 10-a partida la rand in care a marcat cel putin doua goluri. Pe San Siro a castigat ultimele 4 intalniri, reusind sa treaca de Bologna, Parma, Juventus si AS Roma.

Stefano Pioli va alcatui o linie defensiva inedita, toti cei 4 fundasi care au inceput ultimul meci de campionat vor absenta, astfel se pare ca Matteo Gabbia si Frank Kessie vor fi aparatorii centrali.

Atalanta.

Vine dupa o victorie scurta, 1-0 pe teren propriu cu Bologna, formatie care incasase in urma cu doua etape 5 goluri de la AC Milan. A dominat intalnirea, si-a creat ocazii insa a avut destula lipsa de concentrare in fata portii, totusi Luis Muriel a adus victoria prin golul din munutul 63.

Prin acest succes si-a marit la 17 numarul partidelor consecutive in care nu a cunoscut esecul, interval in care a obtinut numai putin de 14 victorii. Se remarca printr-o linie de atac debordanta care a marcat 95 de goluri in actuala editie de Serie A, un numar foarte mare daca tin cont de faptul ca urmatoarea in aceasta ierarhie este Inter cu 74.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

AC Milan (4-2-3-1): Donnarumma – Calabria, Kessie, Gabbia, Laxalt – Biglia, Bonaventura – Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic – Ibrahimovic.

Atalanta (3-4-1-2): Gollini – Toloi, Palomino, Djimsiti – Castagne, De Roon, Freuler, Gosens – Pasalic – Malinovskiy, Muriel.

Vezi toate cotele pentru AC Milan – Atalanta !

Absenti.

  • AC Milan: Ismael Bennacer, Theo Hernandez – suspendati; Simon Kjaer, Andrea Conti, Alessio Romagnolli – accidentati
  • Atalanta: osip Ilicic – accidentat.

Istoric Confruntari Directe.

  • Partida tur a fost castigata de Atalanta cu un scor drastic, 5-0, insa pana la aceasta infrangere erau doua remize si o victorie a lui AC Milan.

Ponturi Cupa Angliei: FC Arges – Mioveni : cota 1.82

Ponturi pariuri AC Milan – Atalanta – Lily84.

AC Milan clar nu va miza pe faza de aparare in primul rand pentru ca va infrunta o echipa cu o medie de 3 goluri marcate pe meci in acest sezon de Serie A, in al doilea pentru ca va alinia o linie defensiva inedita din care ii vor lipsi 4 titulari.

Atalanta spera la locul secund pe care il detine, pentru a-l pastra va va face ce stie cel mai bine: va ataca cu toate liniile poarta adversa.

Daca in partida tur au fost 5 reusite ale echipei pregatite de Gian Piero Gasperini, de aceasta data ma astept la un meci la fel de spectaculos, cu multe goluri, dar reusite de ambele formatii, Milan are forta de a inscrie prin Ante Rebic si Zlatan Ibrahimovic, de asemenea Bonaventura – Saelemaekers – Calhanoglu formeaza un trio ce poate destabiliza defensiva oaspetilor.

Pronostic AC Milan – Atalanta : Ambele echipe inscriu & peste 3.5 goluri – 2.30