Caută
Close this search box.

AC Milan – Inter ponturi pariuri 21.02.2021

ac milan - inter ponturi pariuri

Cei doi „colosi” din Milano se confrunta in acest weekend intr-un nou episod din „Derby della Madonnina”. Se anunta a fi o partida extrem de interesanta si disputata, mai ales ca miza este una foarte mare: pozitia de lider in Serie A. Afla mai multe informatii din acest articol. Vezi si pontul pe care mizez la acest derby istoric!

ac milan - inter ponturi pariuri

AC Milan.

Este intr-o usoara scadere de forma; dupa ce in runda precedenta a pierdut in mod surprinzator la Spezia (2-0), la mijlocul acestei saptamani a remizat la Steaua Rosie Belgrad, intr-un meci ce a contat pentru prima mansa din faza saisprezecimilor de finala ale Europa League.

Ismael Bennacer are parte de multa nesansa; mijlocasul algerian s-a accidentat din nou in meciul cu Steaua Rosie Belgrad si sunt sanse foarte mari ca acesta sa nu poata evolua in derby-ul de duminica. Intr-o situatie asemanatoare se afla si Brahim Diaz si Jens Hauge, ambii avand sanse reduse sa joace in derby.

Zlatan Ibrahimovic nu a jucat in meciul de joi, insa cel mai probabil va fi titular duminica. De asemenea, este posibil ca in primul 11 sa revina si Kjaer, Kessie, Calabria si Calhanoglu.

Inter.

Gratie rezultatelor foarte bune inregistrate in ultimele runde, a reusit sa o detroneze pe AC Milan si sa se instaleze pe prima pozitie in Italia Serie A. Punctul forte al nerazzurrilor il reprezinta ofensiva; formatia pregatita de Antonio Conte se lauda cu cel mai bun atac al campionatului, marcand nu mai putin de 54 de goluri in doar 22 de jocuri.

Cred ca Antonio Conte a fost multumit de evolutia echipei din etapa precedenta si nu va face modificari la nivelul primului 11. Arturo Vidal este singura incertitudine pentru acest derby.

Romelu Lukaku are un nou sezon exceptional; in urma celor doua goluri marcate cu Lazio, atacantul belgian l-a egalat in topul golgheterilor pe Cristiano Ronaldo.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

AC Milan (4-2-3-1): Donnarumma – Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez – Kessie, Tonali – Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic – Ibrahimovic.

Inter (3-5-2): Handanovic – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic – Lukaku, Martinez.

Absenti.

  • AC Milan: Bennacer, Diaz, Hauge.
  • Inter: Arturo Vidal (incert).

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua formatii s-au mai intalnit o data in acest an calendaristic; intr-un meci jucat in Coppa Italia, Inter s-a impus cu 2-1.
  • In 4 din precedentele 5 confruntari directe s-a inscris din ambele parti.

Ponturi pariuri AC Milan – Inter – ionel_iulian94.

Dat fiind faptul ca miza este una foarte mare pentru ambele formatii si ca orgoliile sunt pe masura, consider ca in acest nou episod din „Derby della Madonnina” vor iesi multe „scantei” si se vor acorda cel putin 6 cartonase.

Din categoria predictii pariuri pe cartonase, pronosticul Total cartonase peste 5.5 este cotat cu 1.87 la Betano.

Se stie foarte bine ca atunci cand se disputa un derby de mare traditie, se joaca extrem de dur, nelasandu-se loc de menajamente. In precedenta confruntare directa intre AC Milan si Inter (jucata tot in acest an calendaristic) s-au acordat 8 cartonase galbene si 1 cartonas rosu.

Pronostic AC Milan – Inter & Cota: Total cartonase peste 5.5 – 1.87