Caută
Close this search box.

Milan – Manchester United ponturi pariuri 18.03.2021

Milan Manchester United

AC Milan si Manchester United au fost egale in prima mansa, asa ca totul se joaca acum pe San Siro. Returul este programat joi, de la ora 22.00.

Daca vrei un pot bun, de siguranta, citeste cele de mai jos, pentru ca eu pariez cu incredere o cota de 1.62.

Milan.

Italienii au avut noroc in meciul tur, reusind sa egaleze in prelungiri. Au dominat insa copios partida, au avut multe ocazii si au ratat prea mult. S-a vazut ca au fost absente notabile in atac, insa acestea persista si joi.

AC Milan porneste acum favorita la calificare in opinia mea, golul marcat in deplasare cantarind enorm. Problema ei este forma de moment, care nu este prea grozava. A pierdut zilele trecute cu Napoli pe San Siro, 0-1. Are o singura victorie in ultimele 4 meciuri jucate.

In Serie A se afla pe locul secund, dupa ce a condus mult timp in clasament. Titlul este foarte departe in acest moment, plus ca si presiunea din spate este imensa.

Manchester United.

Englezii fac un sezon foarte bun, pe toate planurile. Ii gasim pe locul secund in Premier League si nimeni nu se gandea ca pot rezista sus atat de mult, mai ales in fata unor adversari precum Liverpool sau Chelsea. In tur au deschis scorul imediat dupa pauza, insa apoi au cedat prea usor initiativa si le-au permis milanezilor sa vina peste ei. Acum ei sunt cei care trebuie sa atace.

Manchester United traverseaza o forma destul de buna si daca luam in calcul toate competitiile, este fara infrangere de 3 partide. Din acest punct de vedere putem juca pronosticuri fotbal Europa League pe X2.

Diavolii au facut meciuri de goluri putine in ultima perioada, inclusiv in weekend, cand au batut-o pe West Ham cu 1-0.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Milan (4-2-3-1) : Donnarumma, Dalot, Kjaer, Tomori, Theo Herandez, Meite, Kessie, Saelemaekers, Calhanoglu, Castillejo, Rebic.

Manchester United (4-2-3-1) : Henderson, Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Telles, McTominay, Matic, James, Bruno Fernandes, Rashford, Greenwood.

Absenti.

Milan : Calabria, Romagnoli, Maldini, Ibrahimovic, Mandzukic.

Manchester United : Jones, Martial, Cavani, Van de Beek, Pogba, Mata.

Istoric Confruntări Directe.

Partida tur a fost singura oficiala intre aceste echipe din ultimii 11 ani. repet faptul ca atunci a fost 1-1.

Ponturi pariuri Milan – Manchester United -> Monik.

Eu cred ca intervalul 2-4 goluri in meci ne va aduce profit pe San Siro, asa cum s-a intamplat si la partda tur. Acum ar trebui sa vedem un joc mai deschis, asta pentru ca Manchester United are nevoie de gol si va forta. Milan l-a recuperat pe Rebic, asa ca atacul recapata acum ceva din consistenta. Sunt sigur ca vom vedea gol in ambele porti.

13 din ultimele 14 partide disputate de AC Milan s-au pliat pe intervalul ales. La fel se va intampla si acum, cu mentiunea ca nu ar trebui sa se treaca peste bariera maxima de 4 goluri intr-un joc atat de echilibrat.

Pronostic Milan – Manchester United : Interval 2-4 goluri – Cota 1.62