Mioveni – Clinceni ponturi pariuri 23.01.2022

mioveni clinceni ponturi pariuri

CS Mioveni porneste din postura de favorita duminica cand pe teren propriu va da piept cu Academica Clinceni. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 14.30 si poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport +.

mioveni clinceni ponturi pariuri

CS Mioveni

In ciuda celor 21 de puncte cumulate tremura serios in ceea ce priveste retrogradarea, ocupa locul 12, dar in play-out se vor injumatati punctele si totul este posibil.

Pe teren propriu a pierdut un singur meci din precedentele 6 disputate in campionat, poti incerca ponturi Liga 1 pe un rezultat pozitiv al sau.

Una dintre marile probleme ale formatiei pregatite de Alexandru Pelici a fost eficienta ofensiva, cu doar 13 goluri marcate are alaturi de Chindia Targoviste cel mai slab atac din competitia interna.

Tiberiu Coman (FC Arges), Constantin Serban si Albert Voinea (U Cluj), Pawel Tomczyk (Widsew Lodz), Alexandru Raicea (FCUCraiova) si James Wright sunt noutatile din lotul sau, in schimb nu a plecat nimeni.

Academica Clinceni

Este ultima in clasamentul din Liga 1 cu doar 11 puncte cumulate si pare a fi prima echipa ce nu va evita retrogradarea in acest sezon.

Se confrunta cu mari probleme financiare, in pauza de iarna a fost parasita de mai multi jucatori importanti, intre care cei doi fundasi centrali Florin Gardos si Nichita Patriche, plus Michael Omoh, Florin Achim, Chandarov Asen, Denis Ventura, Amir Bilali sunt alte nume importante.

In deplasare are o medie de 2.5 goluri incasate pe meci jucat, adunand doar 5 puncte, 3 gratie victoriei pe terenul celor de la FCU Craiova.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Mioveni (3-4-3): Ducan – Iacob, Garutti, Scarlatache – Oancea, Dumitriu, Serbanica, Toma – Buziuc, Sanoh, Cosereanu.

Clinceni (4-4-2): Ureche – Pashov, Filip, Cmovs, Holzmann – Cascini, Cioiu, Robert Ion, Gogov – Vellios, Gavra.

Vezi aici toate cotele pentru Mioveni – Clinceni!

Absenti.

Mioveni: nu sunt.

Clinceni: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Din 2016 si pana in prezent cele doua formatii s-au infruntat de 7 ori, 6 dueluri fiind in liga secunda, esalon in care Mioveni a castigat 3 jocuri, Academica doua, un altul terminandu-se la egalitate. Meciul tur a fost remiza, 1-1.

Ponturi pariuri Mioveni – Clinceni >>> Lily84.

Gazdele au nevoie de un succes pentru a parasi zona inferioara a clasamentului si a cumula puncte in vederea evitarii retrogradarii.

Academica in schimb pare condamnata, este ultima in clasament, iar in pauza de iarna a pierdut foarte multi jucatori importanti, cu greu va face fata la Mioveni.

Alexandru Pelici le va cere elevilor sai sa forteze in atac, are nevoie de o victorie, mai multa cu multe goluri marcate in primul rand pentru a creste moralul elevilor sai.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Fortuna. Daca vrei sa iei 500 RON de la Fortuna o poți face simplu – citește articolul Cod bonus Fortuna.

Pronostic Mioveni – Clinceni: >> cota 1.62 (opens in a new tab)” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”>victorie CS Mioveni handicap – 1.5 goluri >>> cota 1.62