Mioveni – Poli Timisoara ponturi pariuri 19.04.2021

Forma Catalin: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Catalin
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Cele 2 formatii au inceput total diferit acest play-off Mioveni are sanse mari sa prinda un loc de baraj, dar sunt convins ca nu a renuntat nici la ideea de a promova direct. Si Poli Timisoara inca are sanse sa prinda un loc de baraj, dar cred ca va fi destul de dificil. Vezi mai jos recomandarea mea.

mioveni asu poli timisoara ponturi pariuri

Mioveni.

Dupa ce si in sezonul trecut s-a batut pentru promovare, in acest an pare chiar mai aproape sa realizeze acest lucru, in acest moment fiind pe locul 3 cu 38 de puncte.

Este aproape sigura de un loc de baraj, avand in avans de 5 puncte fata de locul 5, dar inca are sperante si la locul 2 care promoveaza direct, fiind la o distanta de 4 puncte de acesta.

Pana acum in play-off are 2 rezultate de egalitate cu Craiova si Miercurea Ciuc si a reusit sa o invinga cu 5-1 pe Dunarea Calarasi.

Poli Timisoara.

A jucat foarte bine pe tot parcursul sezonului regulat, insa in play-off a inceput foarte prost, cu 2 infrangeri cu Rapid si Craiova si un rezultat de egalitate cu Dunarea Calarasi.

In acest moment este pe ultima pozitie, dar are de recuperat numai 2 puncte pana la un loc de baraj si sunt convins ca inca sunt sperante.

Marea problema pare sa fie partea ofensiva fiindca a reusit sa inscrie in aceste 3 meciuri un singur gol si a primit 3.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Mioveni (4-2-3-1): Popescu – Burnea, Iacob, Garutti, Oancea – Toma, Veres – Radescu, Cosereanu, Blanaru – Rusu.

Poli Timisoara (4-3-3): Hindrich – Popovici, Scutaru, Mera, Radu – Codrea, Cioinac, Ignea – Radunovic, Axente, Munteanu

Istoric confruntari directe.

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori in ultimele sezoane din liga secunda si in general au fost meciuri foarte echilibrate, lipsite de spectacol. Merita incercata cota de 1.50 pentru sub 2.5 goluri de la Publicwin. Vezi aici Cum imi fac cont la Publicwin si cum poti beneficia de bonusul de intregistrare de 2000 RON.

Ponturi pariuri Mioveni – Poli Timisoara – Catalin.

Cred ca va conta foarte mult faptul ca Mioveni joaca pe teren propriu fiindca evolueaza foarte bine, in comparatie cu Poli Timisoara care are probleme foarte mari in deplasare.

Mioveniul este neinvins pana acum in play-off, avand cea mai buna aparare si al doilea cel mai bun atac, iar oaspetii sunt pe ultimul loc cu un singur gol inscris si 3 primite.

Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida Mioveni sa nu piarda, dar pentru ca pariul sa fie castigator voi avea de victoria gazdelor.

Pronostic Mioveni – Poli Timisoara: DNB 1 cota 1.60

Leave a Comment: