Mioveni – Rapid ponturi pariuri 21.09.2021

mioveni rapid ponturi pariuri cupa

Dupa intalnirea din start-ul sezonului de Liga a 1-a, iata ca Mioveni si Rapid au parte de o noua disputa directa, de aceasta data in Cupa Romaniei, incepand cu ora 21:30 pe Stadionul Orasanesc. Atmosfera este una tensionata in ambele tabere, iar cu siguranta un rezultat pozitiv in Cupa poate schimba lucrurile.

mioveni rapid ponturi pariuri cupa

Mioveni.

Trupa lui Alexandru Pelici este fara indoiala o candidata in lupta pentru evitarea retrogradarii, cel putin dupa ultimele rezultate care au aruncat-o pe pozitia a 11-a in clasamentul primei divizii.

Galben-verzii au strans 10 puncte in acest sezon si pareau ca se pot mentine aproape de primele formatii din play-out, dar iata ca precedentele 3 confruntari au adus un singur punct in dreptul acestora.

Vorbim asadar de remiza de la Clinceni in fata ultimei clasate, scor 1-1, care a consemnat ultimul rezultat pozitiv pentru echipa lui Alexandru Pelici care de doua runde a ajuns sa nu castige niciun punct si nici sa marcheze. Dupa 0-1 pe teren propriu cu Chindia, gazdele din aceasta seara s-au deplasat la Voluntari unde ilfovenii au facut instructie cu acestia, scor 4-0.

Rapid.

Pentru o formatie abia promovata anul acesta in primul esalon, realizarile din dreptul visiniilor sunt uriase si cu siguranta putem vedea echipa lui Iosif in play-off.

Pana atunci, situatia de la echipa incepe sa se complice odata cu infrangerea de acasa cu Craiova de la sfarsitul lunii august. De atunci, trupa giulesteana nu a mai bifat vreun succes, remizand la Arad cu UTA (2-2), iar de curand a mai inregistrat o infrangere, chiar in runda precedenta, scor 1-2 in fata medisenilor de la Gaz Metan.

Desi vorbim de aceeasi linie defensiva ca pana acum, Grigore&Co acuza probleme de concentrare pe finalurile de joc dupa evenimentele cu Craiova si UTA, dar iata ca si Gaz Metan a reusit sa profite de acest lucru prin golul 2 marcat in minutul 76. Continua asadar perioada grea pentru visinii care sunt obligati sa nu paraseasca Cupa Romaniei inca de acum.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Mioveni (3-4-3): Ducan – Garutti, Iacob, Scarlatache – Radescu, Panait, Dumitriu, Serbanica – Rusu, Cristea, Buziuc.

Rapid (4-3-3): Moldovan; Goge, Dandea, Sapunaru, Belu-Iordache; Ilie, Albu, Crepulja; Hlistei, Balan, Carnat.

Absenti.

Mioveni:

Rapid: –

Istoric Confruntări Directe

Daca in stagiunea precedenta de Liga a 2-a, Mioveni era neinvinsa in jocurile cu Rapid, trupa giulesteana si-a luat revansa in acest sezon si s-a impus in runda a 2-a cu scorul de 2-0 chiar pe terenul galben-verzilor.

Pariezi la Betano? O poti face pe o cota de 1.90 pentru un rezultat de egalitate in jocul de la Mioveni si implicit sa profiti de Betano Bonus. Poti citi despre acest lucru in articolul propus AICI.

Ponturi pariuri Mioveni – Rapid -> Andrew.

Ambele formatii vin dupa 3 jocuri fara succes in campionat, iar o calificare in turul 3 ar putea imbunatati atmosfera de la echipa, mizand asadar pe un rezultat de ambele marcheaza la jocul din aceasta seara. Alaturi de alte pariuri fotbal, te invit sa pariezi si aceasta cota la Betano.

Mioveni este fara gol marcat de doua etape in Liga a 1-a si simte ca este nevoie de o schimbare in atac. Intr-adevar, in cele 4 jocuri de acasa, trupa lui Pelici a marcat o singura data si are probleme serioase, insa atitudinea poate fi cu totul alta cand vorbim de un joc cu o calificare pe masa. Trebuie sa faca uitata infrangerea dureroasa de la Voluntari si este obligata sa marcheze in aceasta seara.

De cealalta parte, Rapid se simte foarte bine in atac acolo unde marcheaza pe banda rulanta de mai bine de 6 etape. Apararea are de suferit in acest moment, lucru de care pot profita si elevii lui Pelici. Echipa lui Iosif a marcat de doua ori in jocul de campionat pe aceasta arena si are toate sansele sa o faca si acum, dar nu cred ca apararea va reusi sa inchida poarta aparata de Moldovan.

Pronostic Mioveni – Rapid:Ambele marcheaza – 2.10