Mioveni – Rapid ponturi pariuri 23.07.2021

Forma Lily84: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Lily84
Procentaj: 43.2%
Castigate: 19/44
Unitati: -1113

Stadionul Orasanesc din Mioveni va gazdui vineri seara cu incepere de la ora 21.30 partida dintre CS Mioveni si Rapid Bucuresti. Intalnirea care va conta pentru etapa a 2-a din Romania Liga 1 poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Look Sport + si Digi Sport.

mioveni rapid ponturi pariuri

Mioveni.

A pierdut partida de debut in Liga 1 cu Gaz Metan Medias, scor 1-0, Nasser Chamed reusind sa puncteze inca din minutul 14 din penalty pentru ardeleni, tabela ramanand neschimbata pana la final.

Elevii lei Alexandru Pelici au dominat insa din punct de vedere statistic infruntarea avand 9 oportunitati de a marca fata de numai 5 ale gazdelor, care nu au avut niciun corner, in timp ce argesenii au avut numai putin de 9.

Sistemul de joc folosit la Medias 4-4-1-1 pare unul excelent pentru deplasare, ofera sansa jucatorilor de a betona spatiile in fata portii, dar si de purta contraatacuri taioase, sunt totusi 6 jucatori ofensivi plus doi aparatori laterali Scarlatache si Serbanica ce pot dezvolta sarje in viteza.

Rapid.

Fara a straluci giulestenii au scos toate cele 3 puncte contra Chindiei Targoviste, un adversar de buna calitate in sezonul precedent, dar care nu se regaseste inca in debutul actualului.

Adrian Balan a marcat golul victoriei echipei rapidiste, care a avut o posesie mai buna a balonului, 63%, dar care a fost clar inferioara la capitolul suturi pe poarta si la poarta fata de damboviteni.

Axul central pare a fi punctul sau forte, in linia defensiva evolueaza Cristian Sapunaru si Dragos Grigore, iar linia mediana formata din Albu-Crepulja-Ilie denota a fi una de buna calitate.

Un motiv in plus sa recomand pentru biletul zilei azi un pronostic avand la baza un rezultat pozitiv al feroviarilor.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Mioveni (4-4-1-1): Popescu – Scarlatache, Balaur, Iacob, Serbanica – Toma, Panait, Dumitriu, Cosereanu – Rusu – Cristea.

Rapid (4-3-3): Moldovan – Belu Iordache, Grigore, Sapunaru, Morais – Crepulja, Ilie, Albu – Carnat, Balan, Hilstei.

Vezi aici toate cotele pentru Mioveni – Rapid!

Absenti.

Mioveni: nu sunt.

Rapid: nu sunt

Istoric confruntari directe.

Sezonul precedent de Liga a 2-a cele doua formatii s-au infruntat de 4 ori, Mioveni reusind singura victorie, celelalte 3 partide s-au terminat la egalitate.

Mizand pe aceasta statistica se pot face pariuri sportive Liga 1 pentru aceasta infruntare.

Ponturi pariuri Mioveni – Rapid – Lily84.

Mioveni a fortat contra Mediasului, dar inca nu are forta de pune reale probleme adversarelor din Liga 1, Alexandru Pelici nu a primit intariri de certa valoare, va trebui sa formeze un grup unit si asa sa adune puncte.

Mihai Iosif in schimb are la dispozitie jucatori foarte buni, in toate compartimentele, veniti sa duca Rapidul cel putin in prima jumatate a clasamentului la finalul sezonului.

Mizez pe un rezultat pozitiv al giulestenilor pe Stadionul Orasanesc, stau foarte bine defensiv cu doi jucatori foarte experimentati, de asemenea in linia mediana Alexandru Albu si Ljuban Crepulja fac excelent faza defensiva.

Pronostic Mioveni – Rapid: Rapid sansa dubla X2 & sub 3.5 goluri cota 1.70

Leave a Comment: