Mioveni – UTA Arad ponturi pariuri 06.11.2021

mioveni uta arad ponturi pariuri

Un nou weekend fotbalistic se arata la orizont, iar el incepe, dupa cum se stie de vineri, atunci cand principalele campionate ale Europei propun cate un meci in deschiderea etapei. Fotbalul pare mai spectaculos ca niciodata, suporterii au revenit in tribuna, bucurandu-se de spectacolul din teren. Liga 1 nu este un campionat care sa mai atraga atentia suporterilor la fel ca in urma cu cativa ani, insa este fotbalul de la noi si merita urmarit.

mioveni uta arad ponturi pariuri

Meciul va avea loc sambata de la ora 17:30 si va fi arbitrat de R.Petrescu. Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase.

Mioveni.

Se afla in subsolul clasamentului, ocupand locul 14, avand nu mai putin de 8 meciuri fara victorie.

In ultimele 5 partide a obtinut doua egaluri si trei infrangeri. Are a treia cea mai slaba aparare, incasand nu mai putin de 22 de goluri, si cel mai slab atac, marcand doar 9 goluri. A pierdut in ultima etapa la Universitatea Craiova cu 2-5, dupa un meci frumos.

A jucat acasa 6 partide reusind o singura victorie, cu U.Craiova 1948, si aceea la limita, cu 1-0. A tinut in sah pe Botosani, 1-1, si pe FC Arges, 0-0 si a pierdut de la CFR Cluj , Rapid si Chindia.

UTA Arad.

Este la granita locurilor de playoff si are un sezon chiar reusit, avand 6 victorii, 5 egaluri si doar 3 infrangeri.

In ultimele 5 partide are insa doua infrangeri, ultima dintre ele chiar etapa trecuta, acasa cu Chindia, 0-2. Cealalta a venit tot acasa, insa de la o formatie care conduce in clasament, CFR Cluj.

In cele 6 partide disputate pana acum in deplasare, are trei victorii: 1-0 la FC Arges si Gaz Metan si 3-0 la Clinceni. La acestea se adauga doua egaluri, cu Dinamo si Sepsi, si o singura infrangere, 1-2 la Botosani.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Mioveni(3-5-2): Razvan Ducan – Scarlatache, Oancea, Ionut Balaur – Serbanica, Liviu Dumitriu, Andrei Panait, Daniel Toma, Iacob Alexandru – Rusu, Blanaru.

UTA Arad(4-3-3):Iacob – Shlyakov, Medjimorec, Benga, Vukcevic – Passaglia, Vorobjovas – Minculescu, Roger, Ubbink – Hora.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

S-au intalnit in sezonul 2019 – 2020, evoluand atunci in Liga a doua, fiind 1-1 la Arad si 1-2 la Mioveni.

Ponturi pariuri Mioveni – UTA Arad – zamy_bz.

In ciuda diferentei de locuri si de puncte care le separa, nu cred ca UTA Arad va avea o deplasare prea usoara la Mioveni, mai ales ca pentru gazde fiecare punct conteaza. Nu stim la ce sa ne asteptam, echipele fiind imprevizibile, insa cred ca vom avea goluri, UTA Arad fiind o formatie careia ii place sa joace mai mult in jumatatea adversa. Daca te intereseaza si alte pronosticuri Liga 1, poti vizita articolul de aici.

Ar fi timpul ca Mioveni sa aduca o victorie, macar de acasa, si sa intrerupa seria aceasta de meciuri fara victorie. Daca apelam iarasi la statistici vom observa ca ne asteapta un meci fragmentat, in care echipele nu se vor feri de cartonase, dupa cum nici de faulturi la mijlocul terenului. In ciuda faptului ca oaspetilor le place sa atace, tot la fel de mult le place si sa faulteze.

Pronostic Mioveni – UTA Aradpeste 12.5 faulturi UTA Arad – 1.75!