Ponturi baseball MLB 01.06.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 67.9%
Castigate: 53/78
Unitati: 392

Am încheiat luna anterioară cu un profit de peste 800 de unități. Lista de recomandări de astăzi este formată momentan din două tips-uri. În cazul în care găsesc încă un bet interesant, revin cu o actualizare. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Baltimore Orioles vs Minnesota Twins (ora 02:05)

Avem duelul secund din seria dintre Baltimore (17W-37L) și Twins (22W-31L). În primul joc, gemenii au reușit să se impună la limită, scor 2-3. Tind să cred că aceștia vor realiza un back to back în serie.

Twins pornește cu un avantaj destul de solid la movilă. Îl vor titulariza în această seară pe Michael Pineda, pitcher cu foarte mare experiență. Are o medie de puțin peste un run cedat la 3 inning-uri. Pornește cu un bilanț de 3W-2L și o ERA de 2.62.

Adversarul său este Bruce Zimmermann (2W-3L, cu 5.15 ERA). După cum o arată și cifrele, Bruce nu a avut un parcurs tocmai solid în stagiune. Am să merg pe mâna celor de la Twins în acest joc.

În ultimul timp, Baltimore a fost victima preferată pentru gemeni. În ultimele 16 întâlniri directe, grruparea din Minnesota a reușit să se impună fără niciun fel de probleme.

Pont: Minnesota Twins câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Seattle Mariners vs Oakland Athletics (ora 05:10)

Puțin surprinzător, Seattle a reușit să se impună în primul joc din această serie, scor 6-5. Mă aștept ca Oakland să restabilească egalitatea. Îl au la movilă pe Chris Bassitt, un pitcher cu cifre foarte bune.

Bassitt a adunat 11 apariții la movilă în acest sezon, timp în care a permis 54 de hits și 25 de runs pe o perioadă de 70 de inning-uri. Pornește cu un bilanț de 5W-2L și o ERA de 3.21.

Oaspeții dețin o ofensă destul de solidă, medie de circa 4,20 run-uri înscrise pe partidă. De cealaltă parte, pentru Seattle, mingea va fi preluată de Marco Gonzales. Acesta are 5 selecții în stagiune.

Are 28 de hits și 17 runs cedate pe 28,1 inning-uri. Deține un bilanț de 1W-3L și o ERA de 5.40. Așa cum am spus, mă aștept ca verzulii să revină în serie. În 8 din ultimele 13 întâlniri directe, Oakland s-a impus.

Pont: Oakland Athletics câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Cleveland Indians vs Chicago White Sox (ora 01:10)

Ne aflăm la duelul 3 din seria dintre Indians (29W-24L) și White Sox (33W-21L). În prezent, scorul general este de 1-1. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 5,5 eliminări prin Strike-Out realizate de Dylan Cease.

Inințial, am dorit sa merg pe mâna lui Bieber, dar având în vedere eficiența ofensivă a oaspeților, mi-am schimbat tips-ul. Cease a avut un parcurs foarte bun până acum. A adunat 10 apariții la movilă.

A permis 39 de hits și 18 runs pe 51,1 inning-uri. Are un bilanț de 3W-1L și o ERA de 2.98. În ceea ce privește eliminările prin SO, are un total de 66 în sezon, medie de 1,29 strike-out-uri realizate per inning.

Indians nu prezintă cifre foarte bune în atac. Au un total de 209 run-uri marcate, medie de 3,94 run-uri însrise/meci. De asemenea, nu au în componență nici măcar un jucător care lovește cu un AVG mai mare de .260.

În aceste condiții, nu îl văd pe Dylan să aibă prea mari probleme în a rezista cel puțin 6 inning-uri la aruncare. Având în vedere și batteri puși pe foaie de Cleveland, mă aștept să vedem și cel puțin 6 eliminări prin SO realizate de pitcherul alb-negrilor.

Pont: Peste 5,5 eliminări prin Strike-Out Dylan Cease, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: