Ponturi baseball MLB 04.05.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 21/30
Unitati: 190

Astăzi avem în ofertă numai puțin de 15 evenimente din MB. Eu m-am oprit asupra a 3 tips-uri în care am încredere destul de mare. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Philadelphia Phillies vs Milwaukee Brewers (ora 02:05)

Suntem la cel de-al 2-lea duel din seria dintre Phillipes (14W-15L) vs Brewes (17W-12L). În jocul precedent, gruparea din Philadelphia a reușit să se impună cu scorul de 4-3. Mă aștept ca aeștia să facă back-to-back în serie.

Pentru gazde, la movilă se va afla Aaron Nola, pitcher cu evoluții foarte bune în acest sezon. A fost titularizat în 6 rânduri, timp în care a permis 31 de hits și 13 runs pe 37,2 inning-uri. Pornește cu un bilanț de 2W-1L și o ERA de 3.11.

Adversarul său este Eric Lauer. Milwaukee se confruntă în prezent cu probleme de lot destul de numeroare. Au în indisponibilitate numai puțin de 14 jucători, majoritatea fiind aruncători.

În aceste condiții, gălbejiții sunt nevoiți să-l trimită pe Lauer la aruncare. Acesta a fost promovat la timonă doar o singură dată în stagiune. Nu a permis niciun run, dar perioada petrecută la aruncare a fost mult prea scurtă pentru a ne forma o părere despre acest aruncător.

Personal, eu nu am deloc încredere în el. Pornește cu o ERA generală de 4.67. Acestea fiind spuse, tind să cred că Phillies va reuși să câștige fără probleme jocul 2 din serie.

Pont: Philadelphia Phillies câștigă meciul, cota [email protected] Betano

St.Louis Cardinals vs New York Mets (ora 02:45)

Nu sunt un foarte mare admirator al celor de la Mets. Totuși, nu mă las influențat de aceste trăiri și aleg să investesc în succesul acestora. Cardinalii s-au impus în primul duel din serie, scor 6-5.

Sincer să fiu, în această seară, nu îi văd să depășească linia de două, poate 3 run-uri marcate. La movilă pentru Mets se va afla Jacob deGrom (2W-2L, cu 0.59 ERA). Nu are rost să dezvoltăm evoluțiile acestuia. Cifrele spus totul.

St.Louis va contracara cu Johan Oviedo, un pitcher destul de modest. Și-a făcut debutul în MLB în stagiunea precedentă, iar până acum a adunat 7 apariții la movilă, 6 fiind din poziția de starter. Pornește cu un bilanț general de 0W-3L și o ERA de 4.72.

Pont: New York Mets câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Los Angeles Angels vs Tampa Bay Rays (ora 04:38)

Jocul secund din seria dintre Angels-Tampa ne propune un pitching-match-up destul de mediocru, format din Alex Cobb și Shane McClanahan. Cobb a fost titularizat în 4 rânduri până acum.

A permis 24 hits și 14 runs pe o perioadă de 16,1 inning-uri. Deține un WHIP teribil, de 1.78. Are un bilanț de 1W-1L și o ERA de 7.16. De cealaltă parte, McClanahan și-a făcut debutul în MLB în acest an, contra celor de la Oakland.

A rezistat timp de 4 perioade la movilă. A permis 5 hits și două run-uri. Mă aștept la un duel cu cel puțin 8 puncte puse pe tabelă. Cei doi aruncători nu oferă deloc încredere.

Cobb a avut evoluții foarte slabe în sezon, în timp ce Shane este un pitcher lipsit de experiență. În 9 din ultimele 11 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 8 ori.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: