Ponturi baseball MLB 05.05.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 57.5%
Castigate: 23/40
Unitati: -59

Venim după o perioadă foarte bună, deoarece toate cele 3 tips-uri propuse în ziua precedentă au fost câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi are din nou la bază 3 pronosticuri baseball-MLB. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Colorado Rockies vs San Francisco Giants (ora 22:10)

Am găsit din nou o linie care din punctul meu de vedere este ușor value. Am ales să mizez pe linia de sub 6,5 run-uri pe primele 5 inning-uri. După primele două jocuri din serie, scorul general este de egalitate, 1-1.

În al 3-lea duel din serie, cele două ne propun un pitching-match-up destul de echilibrat, format din Jon Gray (3W-2L, cu 3.15 ERA) și Logan Webb (1W-2L, cu 4.13 ERA). După cum o arată și cifrele, cei doi starteri au avut evoluții destul de solide.

Gray pare să fi trecut peste perioada nefastă din sezonul anterior, iar în stagiunea curentă, “lupul” a permis 27 de hits și 13 runs. Timpul petrecut la movilă a fost de 34,1 inning-uri. Are o medie de un run permis la circa 2,60 inning-uri.

Nu că ar conta foarte mult, dar în 6 din ultimele 8 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 6 ori până la finalul celui de-al 5-lea inning. Cu doi picheri destul de solizi în prestații, această marjă ar trebui să fie câștigătoare fără prea mari probleme.

Pont: Sub 6,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Philadelphia Phillies vs Milwaukee Brewers (ora 02:05)

Am tremurat puțin la jocul anterior din această serie, acolo unde am ales să mizez pe victoria celor de la Phillies. Deși la finalul celui de-al 6-lea inning, gruparea din Philadelphia avea un avans de 5 run-uri, Brewers a fost foarte aproape de a reuși come-back-ul.

De această dată, tind să cred că Milwaukee va reuși să reducă din diferență. Gazdele îl vor trimite la movilă pe Chase Anderson, pitcher cu evoluții slabe în acest sezon. A fost titularizat în 5 rânduri, timp în care a permis 21 de hits și 13 runs pe 21,2 inning-uri.

În plus de asta, precizia sa este foarte slabă, 10 BB-uri permise până acum. Pornește cu un bilanț de 1W-3L și o ERA de 5.40. Adversaul său este Freddy Peralta. “Kacike” a fost un stâlp de susținere important pentru defensiva oaspeților.

A preluat mingea de 6 ori în acest sezon, dintre care 5 au fost din poziția de starter. S-a aflat la movilă timp de 28 de inning-uri. A permis doar 14 hits și 7 runs. Un aspect de care îmi este puțin frică este precizia. A oferit numai puțin de 14 BB-uri. Trec peste acest detaliu și aleg să mizez cu încredere pe victora grupării din Milwaukee.

Pont: Milwaukee Brewers câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Kansas City Royals vs Cleveland Indians (ora 03:10)

Așa cum era de așteptat, Indians a reușit să câștige fără prea mari probleme primele două jocuri din serie. Mă aștept să vedem un sweep din partea acestora.

Pentru Cleveland, la movilă se va afla nimeni altul decât Shane Bieber, unul dintre cei mai buni pitcheri din MLB. A fost la movilă de 6 ori în sezon, timp în care a permis 28 hits și 13 runs pe 42,1 inning-uri.

Deține un WHIP fantastic, de 0.99. De asemenea, strălucește la capitolul eliminări prin Strike-Out, 68 până acum. Ofensiva celor de la Kansas nu este atât de bună, încât să-i facă față unui astfel de pitcher.

Au o medie de 4,60 run-uri înscrise pe partidă. Această medie a fost mult umflată în duelurile cu Texas și Pittsburgh. Shane pornește în acest duel cu un bilanț de 3W-2L și o ERA de 2.76.

Posibil să vedem și un low-score, deoarece Royals îl propune la movilă pe Brady Singer, un alt pitcher cu evoluții solide în sezon. Totuși, nu mă încurc în tips-uri și aleg să mizez cu încredere pe victoria oaspeților.

Pont: Cleveland Indians câștigă meciul, cota [email protected] Betano

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: