Ponturi baseball MLB 05/06.10.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 73.9%
Castigate: 17/23
Unitati: 395

Am ajuns și la sferturile de finală ale play-off-ului din MLB. Astăzi avem programate două partide, Oakland Athletics – Houston Astros și Tampa Bay Rays – New York Yankees. Astfel, eu am pregătit o scurtă analiză și un tips pentru fiecare meci în parte. Mâine am să introduc în acest articol pronosticuri și pentru celelate jocuri.

ponturi baseball 01102020

Oakland Athletics – Houston Astros (ora 23:07)

Oakland s-a calificat în această fază după ce a reușit să treacă în 3 jocuri de Chicago White Sox, în timp ce Astros a “defilat” împotriva gemenilor cu scorul general de 0-2. Pentru jocul de deschidere al sferturilor avem un pitching match-up destul de surprinzător, format din Chris Bassitt (5-2, cu 2.29 ERA) și Lance McCullers Jr (3-3, cu 3.93 ERA).

De ce am spus că este surprinzător?…Majoritatea site-urilor de specialitate se așteptau să-l vadă pe Greinke pe movilă, însă această responsabilitate se pare că îi va reveni lui McCullers.La prima vedere, Oakland pleacă ușor favorită la aruncare. Bassitt mi se pare un aruncător foarte bun, cu statistici excelente în sezonul regulat.

În plus, aceștia dețin un bullpen extrem de solid, cu 2.72 ERA în stagiune și cu un WHIP de 1.13. Totuși, deși pare că mă îndrept ușor către un succes al celor de la Oakland, pronosticul meu este altul. Am ales să investec în linia de sub 9,5 runs. Așa cum am spus, Bassitt&bullpen-ul sunt un atu pentru defensiva verzilor. Însă, eu mă aștept la un joc bun făcut și de Cullers.

Pont: Sub 9,5 runs, cota [email protected] Unibet

Tampa Bay Rays – New York Yankees (ora 03:07)

În optimi, atât Rays, cât și New York au avut parte de adversari foarte incomozi, deși rezultatele arată contrariul. Tampa a câștigat fără emoții cele două confruntări avute cu Blue Jays, scor 3-1; 8-2, în timp ce Yankees a rezolvat tot în două jocuri duelul cu Indians, scor 3-12; 9-10.

Pentru primul joc din această serie avem un pitching match-up extrem de solid, compus din Blake Snell (4-2, cu 3.24 ERA) și Gerrit Cole (7-3, cu 2.84 ERA). Deși ambele dețin în lot “bătăuși” experimentați, cu Snell și Cole în mare formă îmi este greu să cred că putem asista la un high score. De asemenea, avem parte de un duel foarte solid și în ceea ce îi privește pe aruncătorii din bullpen, Tampa cu ERA de 2.89 și New York cu ERA de 3.90.

În ultimul joc, Yankees și Indians au realizat 19 run-uri pe 18 lovituri. Acest lucru m-a făcut să îmi îndrept atenția către un bet pe hits. Așa cum am spus, Snell și Cole sunt doi “titani” la aruncare și nu îi văd să permită un număr foarte mare de lovituri pe aruncările lor.

Pont: Sub 14,5 hits, cota [email protected] Betano

Atlanta Braves – Miami Marlins (ora 20:08)

Din păcate pentru noi, această listă de recomandări a început cum nu se putea mai prost, ambele tips-uri propuse ieri fiind pierzătoare. Astăzi sperăm că putem recupera.

Primul meci al zilei din MLB este cel dintre Atlanta Braves – Miami Marlins. Bravii s-au calificat în această fază după ce au câștigat în două jocuri duelul cu Reds, scor 1-0; 5-0, în timp ce Marlins a avut parte de o misiune la fel de facilă, impunându-se în fața celor de la Cubs tot în două jocuri, scor 1-5; 0-2.

După cum se poate observa, aruncătorii trimiși pe movilă au avut prestații extrem de solide, de unde și scorurile cu puncte extrem de scăzut. Pentru acest joc, avem un duel între Max Fried (7-0, cu 2.25 ERA) și Sandy Alcantara (3-2, cu 3.00 ERA).

Am ales să invesesc în linia de sub 5,5 run-uri puse pe tabelă în primele 5 inning-uri. Fried traversează o periodă excelentă, în timp ce Alcantara a fost o “sperietoare” pentru bravi în meciurile anterioare, având ERA de 2.43 și un WHIP de 1.13.

Pont: Sub 5,5 run-uri în primele 5 inning-uri, cota [email protected] Betano

Oakland Athletics – Houston Astros (ora 23:37)

Din punctul meu de vedere, Houston este una dintre cele mai imprevizibile echipe ale acestui sezon. În ciuda unui pitching match-up destul de solid avut în primul joc, ofensivele celor două formații au pus numai puțin de 15 run-uri pe tabelă. Astros reușind să câștige primul joc cu scorul de 5-10.

Pentru jocul secund îi avem pe movilă pe Sean Manaea (4-3, cu 4.50 ERA) și Framber Valdez (5-3, cu 3.57 ERA). Inițial am optat din nou pentru un tips pe under, însă după ce prestații am văzut aseară, nu, mulțumesc!

O să merg pe un număr de minim 4 run-uri reușite de Astros. Manaea nu mi se pare un pitcher bun pentru acest joc, evoluțiile sale fiind destul de inconstante. În 3 din ultimele 4 start-uri cotra celor de la Houston, aceasta a permis minim 3 run-uri pe o perioadă de aproximativ 5 inning-uri.

De altfel, pitcherii din bullpen pe care Oakland îi are la dispoziție s-au prezentat modest în ultimele 3 jocuri, înregistrând o ERA de 5.10.

Pont: Peste 3,5 run-uri Houston Astros, cota [email protected] Betano

Tampa Bay Rays – New York Yankees (ora 03:00)

Am rămas foarte surprins de rezultatul înregistrat în primul duel, scor 3-9. Atât Snell, cât și Cole au arătat extrem de mediocru. Pentru jocul de astăzi, cei doi pitcheri trimiși la movilă sunt Tyler Glasnow (5-1, cu 4.08 ERA) și Deivi García (3-2, cu 4.98 ERA).

Deși a reușit să pună în palmares 5 victorii, Glasnow a avut un parcurs slăbuț în sezon, în timp ce Garcia va prima mingea pentru prima dată într-un joc de play-off. El și-a făcut debutul în MLB la sfârșituL lunii august.

Tampa are nevoie de victorie în această seară, iar lipsa de experiență a lui Garcia poate face posibil acest lucru. El nu a evoluat niciodată contra celor de la Bay Rays. În schimb, Glasnow a fost titular contra New York-ului în 5 confrutări, obținând o victorie și două înfrângeri, cu ERA de 3.70.

O să mizez pe un număr de minim 7 run-uri văzute. Tampa poate profita de aruncătorul trimis în teren de Yankees, în timp ce “bătăușii” echipei New York au arătat foarte bine în primul joc. Tyler Glasnow nu ar trebui să fie un pitcher problematic pentru ei.

Pont: Peste 6,5 runs, cota [email protected] Unibet

 

 

Leave a Comment: