Ponturi baseball MLB 06.04.2021

Din păcate, rezultatele obținute în acest start de sezon nu au fost deloc cele așteptate. Lista de recomandări de astăzi are din nou la bază 3 pronosticuri. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Philadelphia Phillies vs New York Mets (ora 02:05)

În primul duel din această serie, Phillies a reușit să obțină o victorie nesperată, scor 5-3. Toate cele 5 run-uri ale gazdelor au venit în decursul celui de-al 8-lea inning.

Din punctul meu de vedere, Mets va avea probleme la fel de mari și în jocul din această seară, deoarece îl vor trimite la movilă pe Marcus Stroman. Cifrele sale din postsezon sunt decente, dar să nu uităm faptul că ultimul duel într-un sezon de MLB a fost în urmă cu doi ani.

Adversarul său va fi Chase Anderson, pitcher ce a evoluat în sezonul anterior pentru Toronto. Acesta a aruncat în 10 confruntări, timp în care a obținut un bilanț de 1W-2L și o ERA de 7,22. Am ales să investesc în linia de peste 7,5 run-uri.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota 1.60@ Betano

Colorado Rockies vs Arizona Diamondbacks (ora 03:40)

Cele două formații au început destul de modest noul sezon din MLB, ambele având în acest moment un bilanț de 1W și 3L după primele 4 confruntări susținute.

În primul duel din această serie avem parte de un pitching match-up foarte interesant. Colorado va începe cu Germán Márquez ca starter. Acesta a evoluat în în primul duel din acest sezon, contra celor de la Dodgers, timp în care a permis un singur run pe 4 inning-uri.

Arizona îl propune ca aruncător pe Luke Weaver (1W-9L, cu 6,58 ERA în sezonul anterior). Sunt semne de întrebare asupra acestui pitcher. După cum o arată și cifrele, Luke vine după un sezon foarte modest.

În plus, evoluțiile sale din presezon au fost jalnice. Mă aștept la un duel destul de sărăcăcios în puncte. Gonzalez a arătat bine în primul duel din serie, în timp ce Weaver are nevoie de prestații cât mai solide pentru a se menține în continuare pe poziția de starter.

Pont: Sub 12,5 run-uri, cota 1.70@ Unibet

San Diego Padres vs San Francisco Giants (ora 05:10)

Primul duel din serie a fost câștigat de Giants, scor 2-3. Nu îi văd pe aceștia să lege două victorii consecutive, deoarece Padres va începe acest duel cu Yu Darvish pe movilă.

Fostul aruncător al celor de la Cubs a dezamăgit complet în primul său joc ca titular pentru Padres. În decursul celor 4,2 inning-uri în care s-a aflat la aruncare, japonezul a permis 8 hits și 4 run-uri.

Adversarul său din acest duel este Aaron Sanchez. Din cauza unei accidentări, acesta a fost indisponibili în sezonul anterior. În presezon, Sanchez a fost titularizat în două confruntări, timp în care a permis 5 run-uri pe un total de 5,2 inning-uri.

Am ales să investesc în succesul gazdelor. Deși evoluția sa din jocul cu Arizona a fost foarte slabă, Darvish rămâne în continuare unul dintre cei mai eficienți pitcheri din ligă. În plus, ofensiva grupării din San Francisco este destul de limitată. Aceștia au înregistrat un AVG de .234 în primele 4 jocuri din sezon.

Pont: San Diego Padres câștigă meciul, cota 1.62@ Betano