Ponturi baseball MLB 06.05.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 57.5%
Castigate: 23/40
Unitati: -59

Din păcate, lista de recomandări de ieri nu ne-a adus profitul mult așteptat. Astăzi vă propun alte 3 tips-uri din baseball-MLB. Sper ca de această dată să fi făcut alegerile corecte. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Boston Red Sox vs Detroit Tigers (ora 20:10)

O luăm în ordine cronoligică, iar prima recomandare de astăzi vine de la întâlnirea dintre Boston (18W-13L) și Tigers (9W-22L). Gazdele îl vor trimite la timonă pe Nathan Eovaldi. Acesta a fost titularizat în 6 rânduri până acum.

Evoluțiile sale au fost destul de consistente, permițând 33 de hits și 13 runs pe 34,2 inning-uri. Pornește cu un bilanț de 4W-2L și o ERA de 3.63. Adversarul său este Spencer Turnbull. Per total, Spencer este un aruncător cu prestații solide.

Totuși, nu mă aștept să aibă un meci ușor, deoarece urmează să întâlnească cea mai bună ofensivă din AL. Red Sox deține o medie de circa 5 run-uri înscrise pe partidă. Revenind la aruncătorul oaspeților, acesta a preluat mingea de 3 ori în sezon.

Vine cu un bilanț de 1W-2L și o ERA de 4.50. În al 2-lea duel din serie, Tigers a reușit să se impună cu scorul de 5-6. Nu mă aștept să facă back to back în serie, deoarece Boston domină destul de clar la pitching. În plus de asta, tigrii au una dintre cele mai slabe ofensive din ligă, medie de sub 3 run-uri marcate/meci.

Pont: Boston Red Sox câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Oakland Athletics vs Toronto Blue Jays (ora 22:37)

Un alt duel pe care îl văd câștigat de pitcheri este cel dintre Oakland-Toronto. Gazdele pleacă cu un dezavantaj consistent în această dispută. Verzulii îl propun la aruncare pe Mike Fiers. “Smokey” nu vine după un sezon tocmai bun.

În plus de asta, în stagiunea curentă, acesta a fost trimit la movilă o singură dată, în primul joc din serie cu Baltimore. A permis atunci 6 hits și 3 run-uri pe 6 inning-uri. De această dată urmează să întâlnească o ofensă mult mai solidă.

Toronto a puncat de 134 de ori până acum, medie de peste 4,50 run-uri înscrise pe partidă. Blue Jays va începe meciul cu Hyun Jin Ryu ca starter. Coreeanul a permis până acum doar 9 run-uri pe o perioadă de 27,2 inning-uri. Are un bilanț de 1W-2L și o ERA de 2.60.

Așa cum am spus, Oakland nu are o siguranță la movilă. Fiers este un pitcher destul de bun, dar în acest sezon a fost o singură dată titularizat. Avem toate motivele să credem ca Toronto va reuși să restabileasă egalitatea în serie.

Pont: Toronto Blue Jays câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Washington Nationals vs Atlanta Braves (ora 23:05)

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 8,5 run-uri. Pitching-match-up-ul de astăzi favorizează fără dar și poate o linie de over. Acesta este format din Jon Lester și Drew Smyly. Lester se află în aceași poziție ca Fiers.

Aruncătorul celor de la Nationals a fost titularizat o singură dată în acest sezon, contra celor de la Miami. Nu a permis niciun run. Nu îl văd să aibă o prestație la fel de bună și în această seară. Braves deține una dintre cele mai bune ofensive din NL, medie de 4,66 run-uri înscrise pe partidă.

Lester nu prea mai este un pitcher de încredere, acesta având în ultimele două sezoane o ERA de peste 4.40. Washington nu a avut un parcurs foarte bun în acest sezon, dar au șansa să urce în clasament dacă vor câștiga meciul din această seară.

Acest “obiectiv” pare destul de ușor de îndeplinit, deoarece Braves îl propune la aruncare pe Drew Smyly. Acesta a adunat 4 apariții în acest sezon. A permis 22 de hits și 21 de runs pe o perioadă de doar 19 inning-uri.

Are un bilanț de 0W-2L și o ERA de 8.05. Cu doi pitcheri destul de generoși în puncte, linia de peste 8,5 puncte ar trebui să fie câștigătoare fără prea mari probleme. Această marjă a fost câștigătoare în 10 din ultimele 14 întâlniri directe.

Pont: Peste 8,5 run-uri, cota [email protected] Betano

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: