Ponturi baseball MLB 07.05.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 57.5%
Castigate: 23/40
Unitati: -59

Recomandările din ziua precedentă ne-au adus un profit de 55 de unități. Puteam termina seara cu un profit mult mai mare, dar la duelul dintre Braves – Washington am asistat la o “fleașcă” de meci. Pentru astăzi vă propun alte 3 ponturi din MLB. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Kansas City Royals vs Chicago White Sox (ora 03:10)

Kansas și-a arătat într-un final capacitatea de joc, aceștia având un strike de 5 înfrângeri. În primul duel din această serie am ales să investesc în succesul celor de la White Sox. Oaspeții îl propun la movilă pe Carlos Rodon, pitcher cu evoluții uluitoare în stagiunea curentă.

Pornește cu un bilanț de 4W-0L și o ERA de 0.72. În decursul celor 25 de inning-uri în care s-a aflat la aruncare, “Los” a permis doar 7 hits și 3 run-uri. Adversarul său este Brad Keller. Aruncătorul grupării din Kansas a adunat 6 apariții la movilă până acum. Cifrele sale sunt foarte slabe.

A permis 36 de hits, 25 de runs și 15 BB-uri pe o perioadă de 22,1 inning-uri. Chicago deține un compartiment ofensiv foarte solid, medie de circa 5 run-uri înscrise pe partidă. Avem toate motivele să credem că Sox va reuși să câștige primul joc din serie.

Pont: Chicago White Sox câștigă meciul, cota [email protected] Betano

St.Louis Cardinals vs Colorado Rockies (ora 03:15)

Nu prea înțeleg de ce bookmakerii oferă linii atât de joase la liniile de over. Cardinals și Rockies dețin două dintre cele mai solide compartimente ofensive din ligă, medie de peste 4,50 run-uri înscrise pe partidă de fiecare.

Nici pitching-match-ul de astăzi nu pare să anunțe un duel cu puține run-uri înscrise. Acesta este format din Jack Flaherty (5W-0L, cu 3.41 ERA) și Austin Gomber (2W-3L, cu 5.90 ERA). La Gomber, cifrele din acest sezon spun totul despre evoluțiile sale.

Nici Flaherty nu a avut evoluții tocmai constante. Este genul de aruncător care poate permite 5-6 run-uri pe o perioadă foarte scurtă, ori poate termina meciul în shutout. Chiar dacă sunt șanse să vedem în aplicare cea de-a două opțiune, nu îmi fac prea mari probleme, deoarece St.Louis nu strălucește în zona de bullpen.

În ultimele 7 apariții ale lui Flasherty, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 7 ori, la fel și în cele două titularizări din carieră contra celor de la Rockies. De asemenea, over-ul de 6,5 a fost câștigător în 11 din ultimele 15 întâlniri directe.

Pont: Peste 6,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Los Angeles Angels vs Los Angeles Dodgers (ora 04:38)

Ultima recomandare din listă vine de la primul duel din seria dintre Angels (13W-17L) și Dodgers (17W-15L). Niciuna dintre formații nu traversează o perioadă foarte bună, ambele având un bilanț de 1W-5L în ultimele 6 dispute.

Deși pare un pronostic destul de riscant, având în vedere evoluția oaspeților din ultimele jocuri, aleg să investesc în victoria albaștrilor. Pentru Dodgers, mingea va fi preluată de Julio Urias, acesta fiind și principalul motiv pentru care aleg tips-ul specificat mai sus.

Urias a fost genial până acum. Pornește cu un bilanț de 4W-0L și o ERA de 2.87. A permis în decursul celor 37,2 inning-uri în care s-a aflat la aruncare un total de 28 de hits și 13 runs. Are un total de 42 de eliminări prin Strike-Out.

De cealaltă parte, Griffin Canning va porni ca starter pentru Angels. Personal, nu am deloc încredere în acest pitcher. A adunat 5 apariții la timonă, dintre care 4 au fost din poziția de starter. Are o medie de puțin peste 4 perioade petrecute la movilă/meci.

Bilanțul său din acest sezon este de 2W-2L, iar ERA poate fi regăsită la 6.20. În ultimul timp, Angels a fost una dintre victimele preferate ale albaștrilor. În 10 din ultimele 11 întâlniri directe, Dodgers a reușit să se impună.

Pont: Los Angeles Dodgers câștigă meciul, cota [email protected] Betano

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: