Ponturi baseball MLB 08.05.2021

Lista de recomandări de astăzi are la bază 3 tips-uri baseball-MLB. Am ales două bet-uri pe favorite și unul pe o linie de under run-uri. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

New York Yankees vs Washington Nationals (ora 20:05)

În primul duel din această serie, gruparea din Washington a reușit să se impună categoric, scor 4-11. La duelul de astăzi mă aștept să vedem două ofensive destul de vulnerabile, deoarece pitching-match-up propus este extrem de solid.

Acesta este format din Corey Kluber (2W-2L, cu 3.03 ERA) și Max Scherzer (2W-2L, cu 2.54 ERA). După cum o arată și cifrele de mai sus, cei doi starteri au avut prestații foarte solide în stagiunea curentă.

Am ales să investesc în linia de sub 9,5 run-uri. Ambii pitcheri au fost titularizați în 6 rânduri până acum. Linia de sub 9,5 run-uri a fost câștigătoare în 5 dintre cele 6 dueluri jucate de fiecare. De asemenea, în 10 din ultimele 14 întâlniri directe, cele două au convertit pentru un total de maxim 9 puncte.

Pont: Sub 9,5 run-uri, cota 1.60@ Betano

Kansas City Royals vs Chicago White Sox (ora 02:10)

Am încasat fără niciun fel de probleme tips-ul propus la primul duel din serie (Am mers pe victoria celor de la Chicago). Mă aștept ca aceștia să facă back-to-back în serie, deoarece pentru Sox, la movilă se va afla nimeni altul decât Lance Lynn.

În primul său sezon în echipamentul celor de la Chicago, Lynn a adunat 4 titularizări. S-a aflat la movilă pentru o perioadă de 24,2 inning-uri, timp în care a permis 20 de hits și 7 runs. Pornește cu un bilanț de 2W-1L și o ERA de 1.82.

Bine, Lance nu este singurul motiv pentru care aleg să mizez pe victoria oaspeților. Kansas îl propune în această seară la aruncare pe Daniel Lynch, pitcher ce și-a făcut debutul în MLB la începutul acestei luni, în primul duel din seria cu Indians.

A rezistat 4,2 inning-uri la aruncare, permițând în acest timp 4 hits și 3 run-uri. Având în vedere diferența de valoare sau mai bine zis de experiență la pitching, plus faptul că Sox deține o medie de circa 5 run-uri marcate/meci, tips-ul inteligent merge pe victoria oaspeților.

Pont: Chicago White Sox câștigă meciul, cota 1.80@ Betano

Atlanta Braves vs Philadelphia Phillies (ora 02:20)

Ultima recomandare din listă vine de la cel de-al 2-lea duel din seria dintre Braves-Phillies. Gazdele au primit o umiliță greu de digerat în primul joc din serie, scor 2-12. Tind să cred că aceștia vor reuși să restabiliească egalitatea.

De această dată, Braves începe cu Ian Anderson la movilă. A adunat 6 titularizări până acum, timp în care a permis 26 hits și 12 runs pe o perioadă de 33 de inning-uri. Are un bilanț de 2W-1L și o ERA de 3.27.

Adversarul său este Vince Velasquez. Ușor, ușor, Vince pare să devină un pitcher din bullpen. A fost trimis la timonă de 6 ori în acest sezon, dintre care doar 3 au fost din poziția de starter.

Bine, nici evoluțiile sale nu au fost tocmai bune și probabil va exista un trade în următoarea perioadă de transferuri. În timpul celor 18,1 inning-uri în care s-a aflat la aruncare, acesta a permis 17 hits, 10 runs și 13 BB-uri.

Vine cu un bilanț de 1W-0L și o ERA de 4.91. Deși Braves are un bilanț de 8W-12L în utlimele 20 de jocuri cu Phillies, având în vedere diferența de valoare la pitching, tind să cred că se pot impune în
acest duel.

Pont: Atlanta Braves câștigă meciul, cota 1.80@ Betano