Ponturi baseball MLB 08.06.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 60%
Castigate: 42/70
Unitati: -212

Traversăm o perioadă decentă, deoarece 7 din ultimele 10 tips-uri propuse au fost câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 evenimente baseball-MLB. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Pittsburgh Pirates vs Los Angeles Dodgers (ora 02:05)

O luăm în ordine cronologică, iar prima recomandare vine de la duelul dintre Pirates (23W-35L) și Dodgers (34W-25L). Mă aștept la un duel controlat în totalitate de gruparea din Los Angeles.

Pitching match-up-ul propus este la prima vedere destul de echilibrat. Acesta este format din JT Brubaker (4W-4L, cu 3.74 ERA) și Walker Buehler (4W-0L, cu 2.82 ERA). După cum o arată și cifrele, cei doi starteri au avut evoluții solide în sezon.

Sunt foarte mari șanse ca Brubaker să aibă o prestație decentă. Nu știu cât de bine va arăta Pittsburgh după ieșirea lui. Pitcherii din bullpen au o ERA generală de peste 5.00. Asta va fi o problemă, deoarece Dodgers deține cel mai bun atac din ligă.

Au o medie de 5.30 run-uri înscrise pe partidă. Pirații nu strălucesc nici la acest capitol. Dețin o medie de doar 3,50 run-uri marcate/meci. În plus de asta, Dodgers a reușit să se impună în 11 din ultimele 12 întâlniri directe.

Pont: Los Angeles Dodgers câștigă meciul, cota [email protected] Betano

St.Louis Cardinals vs Cleveland Indians (ora 03:15)

Cardinals nu traversează o perioadă deloc bună, aceștia având doar o singură victorie obținută din ultimele 8 confruntări. Au un strike de 5 eșecuri. Va fi foarte greu să întrerupă seria, deoarece Indians îl va titulariza în această seară pe Shane Bieber.

Shane a evoluat de 12 ori în acest sezon. Pornește cu un bilanț de 6W-3L și o ERA de 3.08. Strălucește la capitolul de eliminări prin Strike-Out. Are 117 până acum. Adversarul său de astăzi este Carlos Martinez.

Acesta a avut evoluții foarte modeste până acum. Are 47 de hits și 36 de runs cedate pe 54 de inning-uri. Are un bilanț de 3W-5L și o ERA de 5.83. Cele doua formații sunt apropiate valoric.

Nu este cazul și în această seară. Ținând cont de cei doi starteri propuși și de perioada nefastă prin care trece St. Louis, aleg să investesc în victoria grupării din Cleveland. Aceștia au reușit să se impună în 3 din ultimele 4 dispute directe.

Pont: Cleveland Indians câștigă meciul, cota [email protected] Betano

San Diego Padres vs Chicago Cubs (ora 05:10)

San Diego a reușit să se impună fără niciun fel de probleme în primul joc din serie, scor 9-4. Tind să cred că aceștia vor realiza un back to back. La movilă se va afla Dinelson Lamet, pithcer cu evoluții remarcabile.

Are 7 apariții la movilă în acest sezon, dintre care 5 au fost din poziția de starter. Are 19 hits și 6 run-uri cedate pe o perioadă d 18 inning-uri. Vine cu un bilanț de 1W-0L și o ERA de 2.50. Padres deține și o ofensă foarte solidă, medie de 4,59 run-uri înscrise pe partidă.

De cealaltă parte, Cubs îl va trimite la movilă pentru a 13-a oară în sezon pe Zach Davies (2W-3L, cu 4.94 ERA). Davies nu a avut un sezon tocmai bun, după cum o arată și cifrele prezentate.

Mă aștept să vedem un joc mult mai complicat pentru el, deoarece acesta a evoluat în sezonul anterior pentru Padres. În general, în duelurile în care un pitcher își întâlnește foștii coechipieri, aruncătorul iese mai mereu lovit. Merg pe mâna lui Tatis&Co.

Pont: San Diego Padres câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: