Ponturi baseball MLB 08/09.10.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 73.9%
Castigate: 17/23
Unitati: 395

Nu am fost foarte inspirat în alegerea ponturile din MLB. Totuși, au trecut doar 7 zile din lună și sper ca până la final să putem recupera banii pierduți din tips-urile precedente. Astăzi avem programate 4 meciuri în sferturile din MLB. Momentan, casele de pariuri au introdus doar două dintre acestea. Voi actualiza articolul imediat după ce vor fi oferite spre pariere și celelalte evenimente. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Miami Marlins – Atlanta Braves (ora 21:08)

Este foarte greu de crezut că Miami va reuși să revină în serie. După primele două meciuri, scorul general este 0-2. Bravii reușind să câștige ambele jocuri. Pentru acest duel, aruncătorii propuși pe movilă sunt Sixto Sánchez 3-2, cu 3.46 ERA) și ( Kyle Wright (2-4, cu 5.21 ERA).

La acest capitol, Marlins pleacă cu un avantaj destul de notabil, rămâne de văzut dacă va fi și adjudecat. Lipsa lui Marte reprezintă o problemă foarte mare pentru ofensiva acestora.

Wright a arătat oribil în cele două starturi contra adversarilor de astăzi, ambele avute în acest an. El a permis numai puțin de 9 hits, 8 runs și 8 wakls. Toate acestea în decurs de doar 7 inning-uri. Totodată, WHIP-ul său din sezon este unul teribil, 1.55 mai exact.

Ținând cont de prestațiile jalnice avute de aruncătorul bravilor, Miami nu ar trebui să aibă probleme în a marca un număr de minim 4 run-uri.

Pont: Peste 3,5 run-uri Miami Marlins, cota [email protected] Betano

New York Yankees – Tampa Bay Rays (ora 02:08)

Deși au început foarte bine seria, câștigând primul joc, scor 3-9, Yankees nu a putut să dezvolte avantajul avut. Tampa reușind după 3 jocuri să ajungă la conducere, scorul general fiind de 1-2.

Pitching match-up-ul de astăzi pare să avantajeze over-ul. Acesta este format din Jordan Montgomery (2-3, cu 5.11 ERA) și Ryan Thompson (1-2, cu 4.44 ERA). Jordan rămâne în continuare un aruncător cu prestații extrem de inconstante, în timp ce Ryan și-a câștgat dreptul de a fi titular.

Thompson și-a făcut debutul în MLB la începutul lunii iulie, evolund în mare parte din postura de pitcher din bullpen. Ryan a fost titular într-un singur joc, susținut chiar împotriva celor de la Yankees, iar prestația sa a fost una decentă, permițând o singură lovitură pe două inning-uri.

Totuși, acest joc face parte din play-off, iar în astfel de meciuri cu presiune foarte mare, niciunul dintre aruncători nu prezintă experiență. Ofensivele au arătat foarte bine până acum, absolut toate cele 3 dueluri terminându-se cu un număr de minim 8 run-uri puse pe tabelă.

Pont: Peste 8 run-uri asiatice, cota [email protected] Unibet

Houston Astros – Oakland Athletics (ora 22:35)

Houston nu a reușit să pună punct acestui duel în 3 jocuri, Oakland arătând foarte bine în jocul anterior, reușind numai puțin de 9 alergări.

Din punctul meu de vedere, seria dintre cele două se va încheia în această seară. La aruncare avem un duel format din Frankie Montas (3-5, cu 5.50 ERA) și veteranul Zack Greinke (3-3, cu 4.03 ERA). La acest capitol, Astros pornește cu un avantaj destul de consistent sau cel puțin așa se crede.

Greinke a suferit o accidentare la brațul drept și nu părea a fi pregătit pentru acest joc. De cealaltă parte, Montas a avut parte de un sezon mediocru și mă aștept să fie lovit serios de “bătăușii” echipei Astros.

Inițial am vrut să investesc într-un over, dar chiar nu știu la ce să mă aștept de la Greinke. Astfel, tips-ul de 3,5 run-uri puse pe tabelă de Houston mi se pare cel mai potrivit bet pentru jocul 4. Având ca adversar un pitcher mediocru, aceștia nu ar trebui să aibă foarte mari probleme în marcarea de run-uri.

Pont: Peste 3,5 run-uri Hoston, cota [email protected] Betano

San Diego Padres – Los Angeles Dodgers (ora 04:08)

Ziua sferturilor din MLB se încheie cu duelul de pe Globe Life Field. După primele două jocuri, Dodgers a reușit să creeze un avantaj solid, 2-0.Deși sunt fan Padres, nu văd cum aceștia ar putea reveni în serie.

Ei îl vor trimite la movilă pe Adrian Morejon, pitcher fără prea mare experiență în MLB. În sezon, el s-a aflat la aruncare pentru o perioadă de 19.1 inning-uri, timp în care a permis 20 de hits, 11 runs, dintre care 7 home-runs, 4 Walks, iar WHIP-ul său este unul jalnic, 1.78. ERA sa este de 4.66.

Cu acest aruncător, Tatis&Co pare să se dea bătuți. Los Angeles este hotărâtă să termine în 3 jocuri seria cu Padres, aceștia trimițându-l pe Dustin May la aruncare. May a avut parte de un sezon foarte bun, obținând 3 victorii și o înfrângere. ERA sa este de 2.57.

El a fost pe movilă și în primul joc, dar a plecat din postura de jucător venit din bulpenn. A evoluat atunci pentru o perioadă de două inning-uri, nepermițând niciun hits sau walks. Alegem victorie Dodgers.

Pont: Dodgers câștigă jocul, cota [email protected] Betano

 

Leave a Comment: