Ponturi baseball MLB 09.05.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 57.5%
Castigate: 23/40
Unitati: -59

Recomandările din ziua precedentă ne-au adus un profit excelent (Toate cele 3 ponturi fiind câștigătoare). Astăzi vă propun alte 3 tips-uri din baseball-MLB în care am încredere destul de mare. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Cleveland Indians vs Cincinnati Reds (ora 20:10)

La ultimul duel din această serie, pitching-match-up-ul propus este net superior pentru gruparea din Cincinnati. Acesta este format din Sam Hentges (1W-0L, cu 5.00 ERA) și Tyler Mahle (1W-1L, cu 3.23 ERA).

Sam și-a făcut debutul în MLB în stagiunea curentă. A adunat 4 apariții la movilă, dar toate au fost din poziția de pitcher venit din bullpen. A permis 14 hits și 6 runs pe o perioadă de doar 9 inning-uri. WHIP-ul său este de 1.78.

De cealaltă parte, la Mahle nici nu se pune problema de lipsă de experiență, aflându-se în prezent la al 5-lea sezon petrecut în MLB. În stagiunea curentă, acesta a fost titularizat în 6 rânduri. A permis 23 de hits și 12 runs pe 30,2 inning-uri.

Am ales să investesc în succesul celor de la Reds. Așa cum am spus, diferența de valoare la pitching este foarte mare. În plus de asta, Cincinnati deține cea mai bună ofensivă din NL, medie de peste 5,10 run-uri înscrise/meci. Nu văd cum Hentges ar putea rezista acestei ofense.

Pont: Cincinnati Reds câștigă meciul, cota [email protected] Betano

St.Louis Cardinals vs Colorado Rockies (ora 21:15)

În momentul de față, scorul general din serie este de 2-0, în favoarea celor de la St.Louis. În duelul precedent, cele două au converit pentru un total de 17 run-uri. La un scenariu oarecum asemănător mă aștept să vedem și de această dată.

Am ales să investesc în linia de peste 6,5 run-uri, iar cei doi starteri de astăzi favorizează fără dar și poate o linie de over. Pentru gazde, mingea va fi preluată de Adam Wainwright (1W-3L, cu 4.72 ERA).

Veteranul cardinalilor s-a aflat de 6 ori la movilă în acest sezon, dar cum o arată și cifrele, prestațiile sale au fost destul de șterse. A permis 37 hits și 19 runs pe 34,1 inning-uri.

Adversarul său este German Marquez (1W-3L, cu 6.21 ERA). A cedat 35 de hits, 23 de runs și 21 de BB-uri pe o perioadă de doar 33,1 inning-uri. Luați pe over. Double digits is coming.

Pont: Peste 6,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Los Angeles Angels vs Los Angeles Dodgers (ora 23:07)

Dodgers s-a prezentat îngrozitor în această serie. Pitcherii propuși au fost grav loviți de ofensiva celor de la Angels (numai puțin de 20 de run-uri cedate). Mă aștept la o reglare de conturi în această seară.

Pentru oaspeți, mingea va fi preluată de Trevor Bauer. Acesta a adunat 7 selecții în stagiune, în urma cărora a obținut un bilanț de 3W-1L și o ERA de 2.44. WHIP-ul său poate fi regăsit la 0.79.

De cealaltă parte, pitcherul de start pentru Angels este Jose Quintana. Evoluțiile sale de până acum au fost terifiante. A permis 24 hits, 22 runs și 14 BB-uri pe o perioadă de doar 17 inning-uri. Pornește cu un bilanț de 0W-3L și o ERA de 10.59.

Din punctul meu de vedere, oaspeții vor reuși să câștige fără probleme acest duel. Diferența de valoare la pitching este uriașă.

Pont: Los Angeles Dodgers câștigă meciul, cota [email protected] Betano

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: