Ponturi baseball MLB 09.06.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 83.3%
Castigate: 5/6
Unitati: 168

Recomandările oferite în ziua precedentă ne-au adus un profit de circa 50 de unități în conturile de pariuri. Lista de tips-uri de astăzi este formată din 3 evenimente baseball-MLB. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Baltimore Orioles vs New York Mets (ora 02:05)

Prima oprire o facem pe Oriole Park, acolo unde Baltimore (22W-38L) și Mets (29W-24L) își vor susține al 2-lea joc din serie. Gazdele s-au impus în duelul precedent, scor 10-3. Nu mă aștept să realizeze un back to back.

Aceștia îl propun la aruncare pe Matt Harvey, pitcher cu evoluții destul de modeste până acum. Are 66 de hits și 43 de runs cedate pe 51,2 inning-uri. Pornește cu un bilanț de 3W-6L și o ERA de 6.62. Adversarul său este Taijuan Walker.

Walker a adunat 10 apariții la movilă în sezon. Are o medie de un run cedat la circa 3,40 inning-uri. Intră în joc cu un bilanț de 4W-2L și o ERA de 2.17. În ultimele 4 confruntări cu batterii din Baltimore, “Weezy” a permis doar 12 hits și două runs pe 21,1 inning-uri.

Pont: New York Mets câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Chicago White Sox vs Toronto Blue Jays (ora 03:10)

Ne aflăm la cel de-al 2-lea duel din seria dintre White Sox și Blue Jays. Alb negrii au reușit să se impună fără niciun fel de probleme în primul joc, scor 6-1, iar din punctul meu de vedere, în această seară putem asista la un back to back.

Pentru Chicago, mingea va fi preluată de Lance Lynn, pitcher cu foarte mare experiență. Are 10 titularizări în sezon, timp în care a permis 37 de hits și 12 runs pe 58,2 inning-uri. Are un bilanț de 7W-1L și o ERA de 1.23.

De cealaltă parte, Toronto va merge cu Alek Manoah pentru a 3-a oară în sezon. Despre acest aruncător nu sunt foarte multe de spus. Și-a făcut de curând debutul în MLB, iar până acum a adunat două apariții la movilă.

A rezistat timp de 9,1 inning-uri. A permis 6 hits și 4 runs. A avut evoluții bune, dar îi va fi foarte greu să reziste în fața unei ofense atât de puternice. Sox deține o medie de 4,95 run-uri înscrise/meci. Oaspeții nu prezintă siguranță la movilă, așa că aleg să merg pe mâna lui Lynn&Co.

Pont: Chicago White Sox câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Vezi cum încasezi zilnic pariuri gratuite în valoare de 300 RON cu ponturi din baseball – aici!

Minnesota Twins vs New York Yankees (ora 03:10)

Ultima recomandare din listă vine de la jocul secund din seria dintre Twins și Yankees. Așa cum era de așteptat, alb albaștrii au reușit să se impună fără prea mari probleme în duelul precedent, scor 4-8.

Jocul de astăzi ne propune un pitching match-up destul de dezechilibrat. Acesta este format din Randy Dobnak (1W-5L, cu 6.19 ERA) și Gerrit Cole (6W-3L, cu 2.26 ERA). Dobnak pare să scadă din valoare de la meci la meci.

În schimb, Cole continuă să se impună fără prea mari probleme. În ultimele 3 jocuri, acesta a permis doar 6 runs pe 18 inning-uri. Nu îl văd să aibă prea mari probleme nici în această seară. Yankees pornește cu un bilanț de 9W-2L în ultimele 11 întâlniri directe.

Pont: New York Yankees câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: