Ponturi baseball MLB 11.04.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 60.9%
Castigate: 28/46
Unitati: 211

Din păcate, acest start de sezon ne-a adus un minus destul de considerabil în conturile noastre. Lista de recomandări de astăzi are din nou în componență 3 tips-uri. Sper ca de această dată să fi făcut alegerile corecte.

ponturi baseball 01102020

St.Louis Cardinals vs Milwaukee Brewers (ora 21:15)

La acest duel avem parte de un pitching match-up destul de echilibrat. Cardinalii vor începe cu Daniel Ponce de Leon ca starter. În acest sezon, Leon a fost titularizat o singură dată, în primul joc din seria cu Marlins.

S-a aflat la movilă pentru o perioadă de 5 inning-uri, timp în care a permis 3 hits și un singur run. Adversarul său din această seară este Brett Anderson. Brett a avut o primă prestație în sezon destul de mediocră.

Acesta a preluat ștafeta în ultimul duel din seria cu Chicago. A fost lăsat la aruncare pentru o perioadă de 5 inning-uri, permițând în acest timp 4 hits și 4 runs. Per total, aruncătorul celor de la Brewers are o ERA de circa 3.80.

În prezent, scorul general din această serie este de 1-1. La acest duel aleg să investesc în linia de sub 5,5 run-uri înscrise până la finalul primelor 5 inning-uri. Aș merge chiar pe o linie de under pentru tot parcursul jocului, dar nu am deloc încredere în cele două zone de bullpen.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Arizona Diamondbacks vs Cincinnati Reds (ora 23:10)

Cele două formații se află la egalitate în această serie. Reds a reușit să se impună în primul duel, scor 5-6, pentru ca apoi Arizona să restabilească egalitatea, aceștia impunându-se în jocul secund cu scorul de 8-3.

Este foarte greu de spus cine va câștiga această serie, deoarece pentru cel de-al 3-lea duel avem un pitching match-up destul de modest. Arizona îl trimite la movilă pe Luke Weaver, în timp ce Reds l-a “promovat” ca starter pe José De León.

Timp de 5 ani, Leon are doar 14 prezențe la movilă. Doar 5 au fost din poziția de starter. Are o ERA generală de 7.79. De cealaltă parte, Weaver este un pitcher destul de inconstant. Duelul din această seară reprezintă a 2-a sa apariție din sezon.

A mai evoluat în primul duel din seria cu Rockies. A permis atunci 3 run-uri pe o perioadă de 5,2 inning-uri. Cei doi starteri nu prezintă absolut deloc încredere. În plus, ambele formații dețin zone de bullpen foarte modeste.

Pont: Peste 8,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Los Angeles Dodgers vs Washington Nationals (ora 23:10)

Fără dar și poate, unul dintre cele mai interesante dueluri din această seară de MLB. Și asta nu se datorează în special formațiilor implicate, ci mai degrabă celor doi pitcheri de start.

Dodgers îl propune la aruncare pe Clayton Kershaw (1W-1L, cu 4.26 ERA), în timp ce Washington va încerca să elimine batteri adverși prin Max Scherzer (0W-0L, cu 6.00 ERA). Aleg să investesc în linia de sub 5,5 run-uri înscrise în primele 5 inning-uri.

Dodgers a arătat bine în atac până acum, dar nu îi văd să adune foarte multe puncte în această seară, cel puțin nu pe tura lui Scherzer. De cealaltă parte, Kers nu ar trebui să aibă probleme împotriva unor batteri care au lovit cu un AVG general de sub .240 în cele 5 jocuri de până acum.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: