Ponturi baseball MLB 12.04.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 60.9%
Castigate: 28/46
Unitati: 211

Lista de recomandări de astăzi are din nou în componență 3 pronosticuri din MLB. Vă sfătuiesc să plasați mize destul de mici, deoarece acest start de sezon s-a lăsat cu extrem de multe surprize. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Tampa Bay Rays vs Texas Rangers (ora 02:10)

La acest duel am să mă bazez în totalitate pe prestația lui Tyler Glasnow și a pitcherilor din bullpen pe care gruparea din Tampa îi are la dispoziție. Tyler a evoluat în două jocuri în acest sezon, timp în care a acumulat o ERA de 0.75 și a oferit 5 hits și un singur run pe o perioadă de 12 inning-uri.

Chiar dacă aceste statistici sunt fabuloase, tind să cred că Rangers poate pune cel puțin două puncte pe tabelă. Oricât de bine a evoluat Tyler, nu îl văd pe acesta să reziste pentru o perioadă mai mare de 5, maxim 6 inning-uri.

Rays are pentru acest joc 11 jucători de bullpen disponibili, dar majoritatea au cifre foarte slabe. ERA generală a echipei este de peste 6.20. Asta va fi o problemă, deoarece Rangers dețin o medie de 4 run-uri acumulate/meci și AVG de .223.

Pont: Peste 1,5 run-uri Texas Rangers, cota [email protected] Betano

Pittsburgh Pirates vs San Diego Padres (ora 01:35)

În această seară, pe PNC Park avem parte de un duel destul de dezechilibrat, asta la prima vedere. Pirates va începe meciul cu Trevor Cahill pe movilă. În prima sa evoluție din sezon, Cahill a permis 9 hits și 7 runs pe o perioadă de 4 inning-uri.

De cealaltă parte, Padres pornește cu Darvish ca starter. Acesta a obținut în urma celor două prestații o ERA totală de 4.22. Per total, ambii aruncători au cifre destul de solide. “Yu San” vine după cel mai bun sezon din carieră (8-3, cu 2.01 ERA).

Aleg să investesc în linia de sub 5,5 run-uri înscrise în primele 5 inning-uri. Niciuna dintre formații nu a impresionat în ofensivă, ambele având medii de sub 4 run-uri acumulate/meci. De la Padres va lipsi Tatis, unul dintre cei mai buni batteri din MLB.

Pont: Sub 5,5 run-uri (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

Atlanta Braves vs Miami Marlins (ora 02:20)

Un posibil underdog câștigător putem vedea la disputa dintre Braves și Marlins. Oaspeții vor începe cu Sandy Alcantara ca starter. “Sandman” a avut evoluții solide mai mereu. Acesta a acumulat în cei 4 ani petrecuți în MLB o ERA totală de 3.62.

În sezonul actual, Alcantara a preluat mingea de două ori, în duelul din Opening Day, contra celor de la Tampa Bay și în jocul secund din seria cu St.Louis. S-a aflat la movilă pentru o perioadă de 12 inning-uri, timp în care a permis 6 hits, 3 runs, 4 walks, iar ERA sa este de 1.50.

Va întâlni Braves pentru a 4-a oară în carieră. În precedentele dispute, acesta a înregistrat o ERA de 2.41. Aleg să investesc în linia de handicap +1,5 pusă pe Marlins pentru primele 5 inning-uri. Am dat deja de înțeles faptul că sunt super încântat de pitcher-ul trimis pe movilă de Marlins.

Aș alege chiar o variantă de handicap total, dar ofensiva oaspeților este subțire, iar aruncătorii din bullpen au cifre foarte slabe. Bravers deține o medie de sub 4 run-uri obținute meci, dar având în vedere că vorbim de primele 5 perioade, plus încrederea oferită de Alcantara, mă aștept ca această medie să fie ușor deterioarată.

Pont: Handicap +1,5 Miami Marlins (Primele 5 inning-uri), cota [email protected] Betano

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: