Ponturi baseball MLB 12.06.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 83.3%
Castigate: 5/6
Unitati: 168

Lista de recomandări de astăzi este momentan formată din două evenimente. Am să revin cu o actualizare în cazul în care mai găsesc încă un bet de valoare. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Oakland Athletics vs Kansas City Royals (ora 23:07)

Avem jocul 3 din seria dintre Oakland (38W-27L) și Kansas City (30W-32L). Gazdele au reușit să se impună în duelul precedent, scor 4-3, iar din punctul meu de vedere, aceștia vor obține și un back to back.

Îl propun la movilă pe James Kaprielian. Este a 6-a titularizare din sezon pentru James. Are 20 de hits și 9 runs cedate pe o perioadă de 26,1 inning-uri. Pornește cu un bilanț de 2W-1L și o ERA de 3.08.

Adversarul său este Jackson Kowar. Acesta și-a făcut debutul în MLB pe 7 Iunie, în primul joc din seria cu Angels. Prestația sa a fost execrabilă. A permis numai puțin de 3 hits și 4 runs pe doar 0,2 inning-uri. Am să merg cu Oakland în duelul de astăzi. Au o siguranță mai mare la movilă.

Pont: Oakland Athletics câștigă meciul, cota [email protected] Maxbet

Vezi cum încasezi zilnic pariuri gratuite în valoare de 300 RON cu ponturi din baseball aici!

Tampa Bay Rays vs Baltimore Orioles (ora 23:10)

Facem o vizită și pe Tropicana Field, acolo unde Tampa Bay și Baltimore vor susține al 2-lea joc din serie. În primul duel, alb albaștrii au reușit să se impună fără prea mari probleme, scor 4-2. Mă aștept la un back to back din partea acestora.

Pitching match-up-ul de astăzi este destul de dezechilibrat. Tampa va începe meciul cu Rich Hill (5W-2L, cu 3.05 ERA), în timp ce Baltimore va încerca să oprească ofensa gazdelor prin Jorge Lopez (2W-6L, cu 5.30 ERA).

După cum o arată și cifrele, există o diferență destul de mare între cei doi starteri. Am să merg pe mâna grupării din Tampa. Rich este un pitcher ce oferă siguranță la movilă. În plus de asta, Tampa deține una dintre cele mai solide ofensive din ligă, medie de 4,93 run-uri înscrise pe partidă.

Pont: Tampa Bay Rays câștigă meciul, cota [email protected] Maxbet

Los Angeles Dodgers vs Texas Rangers (ora 05:10)

Ultima recomandare vine de la jocul secund din seria dintre Dodgers-Rangers. În prima dispută, gazdele au reușit să se impună cu un categoric 12-1. De această dată mă aștept la o evoluție mult mai bună realizată de texani.

Nu le va fi deloc ușor, deoarece la movilă pentru gazde va fi Trevor Bauer (6W-4L, cu 2.40 ERA). Bauer este un pitcher cu evoluții foarte solide, după cum o arată și cifrele. Nu prea a fost ajutat de ofensă, dar asta este altă discuție.

Am ales să mizez pe linia de peste 1,5 run-uri marcate de texani. Aceștia dețin o medie de circa 3,90 run-uri înscrise pe partidă. Bauer vine după 3 jocuri în care a permis cel puțin două run-uri. De asemenea, în 9 din ultimele 10 dispute directe, tips-ul propus a fost câștigător.

Pont: Peste 1,5 run-uri Texas Rangers, cota [email protected] Maxbet

Pariază ponturile AICI și ai zilnic 300 RON Freebet!

Leave a Comment: