Ponturi baseball MLB 13.05.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 57.5%
Castigate: 23/40
Unitati: -59

Lista de recomandări de astăzi are în componență 3 pronosticuri baseball-MLB. Am ales să investesc în două linii de total puncte și un solist. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Atlanta Braves vs Toronto Blue Jays (ora 19:20)

O luăm în ordine cronologică, iar primul tips din listă vine de la duelul de pe Truist Park, acolo unde Braves și Toronto își vor susține ultimul joc din serie. În prezent, scorul general este de 0-2, în favoarea oaspeților.

Este foarte greu de anticipat cine va câștiga duelul de astăzi, deoarece pitching-match-up-ul propus este destul de echilibrat. Acesta este format din Charlie Morton (2W-2L, cu 4.98 ERA) și Ross Stripling (0W-2L, cu 6.61 ERA).

După cum o arată și cifrele, cei doi starteri au avut evoluții foarte modeste în stagiune. Nici zonele de bullpen nu par să se afle într-o perioadă tocmai bună. De la oaspeți vor lipsi foarte mulți aruncători importanți, printre care Anthony Castro și David Phelps.

Acestea fiind spuse, din punctul meu de vedere, linia de peste 7,5 run-uri marcate mi se pare cel mai potrivit tips pentru duelul din această seară.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota [email protected] Unibet

Chicago White Sox vs Minnesota Twins (ora 21:10)

Chicago a câștigat fără prea mari probleme cele două jocuri din serie, 9-3 și 13-8. Au șansa să facă sweep, deoarece la movilă se va afla Lance Lynn. Doar 5 apariții la movilă până acum pentru “ML2” în stagiune.

S-a aflat la aruncare timp de 29,2 inning-uri. A permis 21 de hits și doar 7 run-uri. Pornește cu un bilanț de 3W-1L și o ERA de 1.52. Surprinzător, Twins se află în prezent pe penultima poziție în AL, cu bilanț de 12W-22L.

Ofensiva a arătat foarte bine, având o medie de 4,73 run-uri înscrise pe partidă. Nu văd cum această medie ar putea fi depășită în duelul de astăzi, deoarece Lynn este un pitcher foarte zgârcit în acordarea de puncte.

În plus de asta, gruparea din Minnesota va intra în duel fără Luis Arraez, unul dintre cei mai importanți batteri ai echipei. Are un AVG de .298 pe 94 de apariții. Am ales să investesc în linia de sub 4,5 run-uri înscrise de oaspeți.

Pont: Sub 4,5 run-uri Minnesota Twins, cota [email protected] Betano

Houston Astros vs Texas Rangers (ora 03:10)

Facem o vizită și pe Minute Maid Park, acolo unde avem o nouă deschidere de serie între Astros (20W-17L) și Texas (18W-20L). Din punctul meu de vedere, gruparea din Houston va câștiga fără probleme acest duel.

Pentru ei, mingea va fi preluată de Cristian Javier. Acesta are 6 apariții la movilă în stagiune, timp în care a permis 19 hits și 10 runs pe 31 de inning-uri. Pornește cu un bilanț de 3W-1L și o ERA de 2.90.

Adversarul său este Mike Foltynewicz. L-am urmărit de câteva ori în sezon, iar mie mi se pare un pitcher foarte slab, fără forță în aruncare. Doar într-un singur sezon a avut o ERA mai mică de 4.30 (2018-2.85 ERA).

În stagiunea curentă, aruncătorul texanilor a adunat 7 apariții la movilă. A permis 41 de hits și 20 de runs pe 40 de inning-uri. Are un bilanț de 1W-3L și o ERA de 4.50. La pitching avem o diferență de valoare destul de mare.

În plus de asta, de la oaspeți nu vor evolua Ronald Guzmán, Brock Holt și Jose Trevino, 3 batteri foarte importanți. Având în vedere aceste detalii, așa cum am spus, tind să cred că Huston se va impune în primul duel din serie.

Pont: Houston Astros câștigă meciul, cota [email protected] Betano

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: