Ponturi baseball MLB 13.06.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 83.3%
Castigate: 5/6
Unitati: 168

Se pare că pauza de două zile ne-a prins foarte bine, deoarece toate cele 3 tips-uri de ieri au fost câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi este formată momentan din două bet-uri. În cazul în care găsesc încă un tips de valoare, revin cu o actualizare. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Cleveland Indians vs Seattle Mariners (ora 20:10)

Avem jocul 3 din seria dintre Indians-Seattle. Gazdele au reușit să se impună în precedentele două dueluri, iar din punctul meu vedere, avem toate șansele să asistăm la un sweep.

Cleveland îl va titulariza în această seară pe Shane Bieber. Are 13 titularizări în sezon, timp în care a permis 70 de hits și 30 de runs pe 85 de inning-uri. Pornește cu un bilanț de 7W-3L și o ERA de 2.96. Bieber s-a duelat de 3 ori cu Seattle. Are doar 5 runs cedate pe 17,4 inning-uri.

Adversarul său de astăzi este Logan Gilbert. Acesta și-a făcut debutul în MLB cu puțin timp în urmă. Are 5 apariții la movilă în sezon. Deține un bilanț de 1W-2L și o ERA de 4.98. Contra indienilor, Gilbert are o prezență la timonă. A permis 5 hits și 4 runs pe 4 inning-uri. Am să merg pe mâna gazdelor.

Pont: Cleveland Indians câștigă meciul, cota [email protected] MaxBet

Vezi cum încasezi zilnic pariuri gratuite în valoare de 300 RON cu ponturi din baseball – aici!

Milwaukee Brewers vs Pittsburgh Pirates (ora 21:10)

Facem o scurtă vizită și pe American Family Field, acolo unde Brewers (37W-27) și Pirates (23W-40L) vor susține al 3-lea joc din serie. Milwaukee s-a impus în precedentele dueluri. Ambele au fost câștigate cu scorul de 7-4.

Mă aștept să vedem un sweep și în această serie. Pitching-match-up-ul propus este destul de dezechilibrat. Acesta este format din Adrian Houser (4W-5L, cu 3.66 ERA) și Wil Crowe (0W-4L, cu 7.26 ERA).

Milwaukee domină și la capitolul ofensiv. Au o medie de 4.06 run-uri înscrise pe partidă, în timp ce pirații prezintă cea mai slabă ofensă din ligă, medie de fix 3,50 run-uri marcate/meci. În plus de asta, Brewers a reușit să se impună în 15 din ultimele 18 întâlniri directe susținute pe Family Field.

Pont: Milwaukee Brewers câștigă meciul, cota [email protected] Maxbet

Philadelphia Phillies vs New York Yankees (ora 20:05)

Ultima recomandare vine de la jocul secund din seria dintre Phillies-Yankees. Am ales să investesc în linia de sub 7,5 eliminări prin Strike-Out realizate de pitcher-ul grupării din Philadelphia, Aaron Nola.

“Nols” are 13 apariții la movilă în stagiune. În decursul celor 75,1 inning-uri în care s-a aflat la aruncare, acesta a acumulat un total de 85 de eliminări prin SO, medie de puțin peste un strike obținute per inning.

Yankees deține în lot batteri de foarte mare calitate, exemplu Judge. Mă aștept să-l vedem pe Aaron la aruncare pentru maxim 5-6 inning-uri. În 9 dintre cele 13 titularizări din sezon, acesta și-a eliminat adversarii prin SO de maxim 7 ori.

Pont: Sub 7,5 eliminări prin Strike-Out Aaron Nola, cota [email protected] Unibet

Pariază ponturile AICI și ai zilnic 300 RON Freebet!

Leave a Comment: