Ponturi baseball MLB 14.05.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 21/30
Unitati: 190

Venim după o perioadă foarte bună, deoarece am reușit să bifăm toate cele 3 tips-uri propuse în ziua precedentă. Lista de recomandări de astăzi este din nou formată din 3 ponturi baseball-MLB. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Baltimore Orioles vs New York Yankees (ora 02:05)

Avem o nouă deschidere de serie între gruparea din Baltimore (16W-21L) și Yankees (20W-17L). La acest prim joc avem parte de un pitching match-up destul de dezechilibrat, cel puțin din punctul meu de vedere.

Pentru gazde, mingea va fi preluată de Dean Kremer. Acesta și-a făcut debutul în MLB în stagiunea anterioară, iar până acum a adunat 10 titularizări, dintre care 6 au fost în sezonul curent. Pornește cu un bilanț de 0W-3L și o ERA de 6.23.

Adversarul său de la timonă este mult mai experimentatul Corey Kluber. Corey a avut prestații solide până acum. A adunat 7 titularizări, în urma cărora a permis 32 de hits și 15 runs pe o perioadă de 35,1 inning-uri. Are un bilanț de 2W-2L și o ERA de 3.06.

O să merg cu New York în acest joc. Kremer este un pitcher modest. În plus de asta, chiar dacă activează de puțin timp în MLB, s-a duelul cu Yankees de 4 ori. Are 20 de hits și 11 runs cedate pe 18,1 inning-uri.

Pont: New York Yankees câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Houston Astros vs Texas Rangers (ora 03:10)

Am încasat frumos pe victoria celor de la Houston în primul joc din serie. Aceștia au reușit să se impună cu scorul de 4-3, după două inning-uri suplimentare. Mă aștept la un back to back în serie din partea acestora.

Astros va începe jocul cu Zack Greinke la movilă. Am tot vorbit despre el în ultimul timp. Din punctul meu de vedere, Zack este unul dintre cei mai buni pitcheri din MLB. Într-adevăr, prestațiile din acest sezon au fost destul de șterse.

Pornește cu un bilanț de 2W-1L și o ERA de 4.23. Nu îmi fac mari probleme, deoarece cum am spus și în articolul precedent, Texas are o listă de indisponibilități foarte impresionantă. Cele mai mari absențe sunt Guzmán, Holt și Trevino.

Că tot i-am adus în discuție pe texani, aceștia îl trimit la movilă pe Wes Benjamin, un alt pitcher fără prea mare experiență în MLB. Debutând în sezonul anterior, Wes a adunat până acum 11 apariții, dintre care una singură a fost din poziție de starter.

În stagiunea curentă, acesta s-a aflat la aruncare timp de 5,2 inning-uri (în decursul a 3 jocuri). A permis 4 hits și 3 runs. Cu un aruncător foarte modest și cu 3 batteri de bază indisponibili, nu văd cum Rangers s-ar putea impune în această seară.

Pont: Houston Astros câștigă meciul, cota [email protected] Betano

San Diego Padres vs St.Louis Cardinals (ora 05:10)

Avem deschidere de serie și pe Petco Park, acolo unde San Diego (21W-17L) urmează să primească vizita celor de la Cardinals (23W-15L). Inițial, la acest duel am înclinat către o victorie obținută de Padres.

Totuși, nu merg pe victoria gazdelor deoarece la movilă se va afla Joe Musgrove. „Moose” este un pitcher senzațional. Pornește cu un bilanț e 2W-4L și o ERA de 3.00. Puteau fi cifre mai bune, dar ofensiva nu prea i-a fost de folos.

Cum am spus, Joe este un un aruncător foarte bun. Ei bine, când întâlnește gruparea din St.Louis, parcă uită toate tehnicile. Împotriva lor, acesta are un bilanț de 1W-7L și o ERA de 5.92.

De cealaltă parte, Cardinals îl trimite la movilă pe Johan Oviedo. Acesta are 3 apariții în sezon, dintre care două au fost din poziția de starter. A permis 10 hits și 7 runs pe 13,2 inning-uri. Are un bilanț de 0W-1L, cu 4.61 ERA.

Mă aștept să vedem un duel destul de echilibrat. San Diego pornește în meci fără Tatis (scos afară din cauza protocoalelor anti COVID) și cu un Musgrove cu prestații execrabile împotriva cardinalilor.

Am ales să mizez pe linia de peste 5,5 run-uri marcate. În 4 din ultimele 5 întâlniri directe, această linie a fost câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pont: Peste 5,5 run-uri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: