Ponturi baseball MLB 14.06.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 83.3%
Castigate: 5/6
Unitati: 168

Din păcate, tips-urile propuse în ziua precedentă ne-au scăzut din profitul acumulat. Lista de recomandări de astăzi este compusă din 3 pronosticuri baseball-MLB. Sper să avem mai mult noroc de această dată.

ponturi baseball 01102020

St.Louis Cardinals vs Miami Marlins (ora 03:15)

Prima recomandare din listă vine de la deschiderea de serie dintre Cardinals (32W-33L) și Marlins (29W-36L). Sunt de părere că alb roșii vor reuși să obțină victoria la finalul meciului.

Aceștia îl au la movilă pe Adam Wainwright, pitcher cu evoluții destul de solide. Are 12 apariții la aruncare în sezon. Are 34 de runs cedate pe 73,2 inning-uri, medie de un run permis la 2,15 perioade. Pornește cu un bilanț de 4W-5L și o ERA de 4.03.

De cealaltă parte, Miami îl propune ca starter pe Braxton Garrett. Acesta are doar două prezențe la timonă în sezon. Una a fost din poziție de starter. A rezistat pentru o perioadă de 7 inning-uri, timp în care a permis 8 hits și 5 runs.

Vine cu un bilanț de 0W-1L și o ERA de 6.43. Am să merg pe mâna cardinalilor. Mă aștept ca experiența lui Adam să își spună cuvântul. În plus de asta, St. Louis a reușit să se impună în 7 din ultimele 9 întâlniri directe.

Pont: St. Louis Cardinals câștigă meciul, cota [email protected] Maxbet

Colorado Rockies vs San Diego Padres (ora 03:40)

Avem deschidere de serie și pe Coors Field, acolo unde Rockies urmează să primească vizita grupării din San Diego. Am ales să investesc în linia de sub 12,5 run-uri marcate. Mi se pare o linie exagerată.

Pitching match-up-ul de astăzi este destul de solid. Acesta este format din Austin Gomber (5W-5L, cu 3.95 ERA) și Dinelson Lamet (1W-1L, cu 3.52 ERA). Niciuna dintre formații nu traversează o perioadă tocmai bună.

Bilanțul celor două din ultimele 5 jocuri este de o victorie și 4 înfrângeri. Așa cum am spus, aleg să investesc în linia de sub 12,5 runs. Avem doi starteri cu evoluții foarte bune în sezon. În plus de asta, linia propusă a fost câștigătoare în toate cele 8 întâlniri directe din acest an.

Pont: Sub 12,5 run-uri, cota [email protected] Maxbet

Vezi cum încasezi zilnic pariuri gratuite în valoare de 300 RON cu ponturi din baseball aici!

Los Angeles Dodgers vs Philadelphia Phillies (ora 05:10)

Ultima recomandare din listă vine de la duelul de pe Dodger Stadium, acolo unde Dodgers și Phillies își vor susține primul joc din noua serie. Am ales să merg pe linia de peste 7,5 run-uri marcate.

De această dată ni se prezintă doi pitcheri cu cifre modeste. Acesția sunt Tony Gonsolin (0W-0L, cu 5.40 ERA) și Spencer Howard (0W-1L, cu 4.61 ERA). Gonsolin a evoluat o singură dată în sezon, în jocul secund din seria cu Pirates. A permis atunci două hits și un run pe 1,2 inning-uri.

Nici Howard nu a avut parte de prea multe oportunități. A adunat 6 prezențe la movilă, dintre care doar 3 au fost din poziția de starter. Are 13,2 inning-uri jucate, în urma cărora a permis 10 hits, 11 BB-uri și 8 runs.

Atât Dodgers, cât și Phillies prezintă două ofense solide. Gazdele au al 2-lea cel mai bun atac din ligă, medie de 5,34 run-uri înscrise pe partidă, în timp ce oaspeții vin și ei cu o medie de 4,40 run-uri marcate.

Pe prezențele celoi doi starteri de astăzi, mă aștept ca aceste medii să fie depășite. În 9 din ultimele 10 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 8 ori.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota [email protected] Maxbet

Pariază ponturile AICI și ai zilnic 300 RON Freebet!

Leave a Comment: