Ponturi baseball MLB 16.05.2021

Din păcate, oferta și timpul limitat nu mi-au permis să formez acest articol mult mai devreme. Pentru astăzi vă propun două tips-uri speciale din MLB. În cazul în care vor fi introduse și alte variante de pariere la celelalte jocuri, posibil să adaug acestei liste și alte pronosticuri. Updade: Am reușit să completez lista cu un alt tips interesant.

ponturi baseball 01102020

Pittsburgh Pirates vs San Francisco Giants (ora 20:05)

O să încerc să fiu cât mai scurt în argumentări. La acest duel am ales să investesc în linia de peste 0,5 hits realizate de Evan Longoria, batter al celor de la San Francisco Giants.

Longoria este un batter de bază al oaspeților. Are un total de 108 AB în acest sezon, în urma cărora a reușit să obțină 26 de hits. Deține un AVG de .241. În ultimele două jocuri, acesta nu a reușit să trimită mingea în teren.

Nu îmi fac probleme că nu va reuși nici în această seară, deoarece pentru Pirates, la movilă se va afla Mitch Keller, pitcher ce a permis 33 de hits și 24 de runs pe o perioadă de 27,2 inning-uri. Are un bilanț de 2W-4L și o ERA de 7.81.

Pont: Peste 0,5 hits Evan Longoria, cota 1.60@ Unibet

Toronto Blue Jays vs Philadelphia Phillies (ora 20:07)

Facem o scurtă vizită și pe TD Ballpark, acolo unde Toronto și Phillies își vor susține cel de-al 3-lea duel din serie. Am ales să investesc în linia de peste 0,5 hits realizate de J.T. Realmuto.

J.T a avut parte de un parcurs foarte bun până acum. A adunat un total de 109 AB (apariții lovire), în urma cărora a reușit să obțină 32 de hits. Nici Realmuto nu a reușit să trimită mingea în teren în ultimele două jocuri.

Adversarul său de la movilă este Robbie Ray. Aruncătorul celor de la Toronto a fost titularizat în 6 rânduri în stagiune. A permis 29 de hits și 13 runs pe 34,2 inning-uri. Are un bilanț de 1W-1L, cu 3.38 ERA.

Pont: Peste 0,5 hits J.T. Realmuto, cota 1.55@ Unibet

Chicago White Sox vs Kansas City Royals (ora 21:00)

Ultima recomandare din listă vine de la duelul dintre Sox-Kansas. Voi miza pe linia de peste 0,5 hits realizate de Yermín Mercedes, un batter cu cifre foarte bune în acest sezon.

Deși a ajuns la vârsta de 28 de ani, Yermin și-a făcut debutul în MLB abia în sezonul anterior. Bine, debut e mult spus. S-a aflat la lovire o singură dată. A trecut peste acea fază, iar în stagiunea curentă a primit 119 oportunități de lovire.

A reușit să trimită mingea în teren în 43 de rânduri. AVG-ul său este de .361. În precedentele două jocuri din seria cu Royals, Yermin nu a reușit să pună niciun hits în statistici. Este momentul să o facă în această seară.

Adversarul său de la timonă este Brady Singer, pitcher ce a permis 30 de hits și 19 runs pe 32,1 inning-uri. Are un bilanț de 1W-3L și o ERA de 4.18.

Pont: Peste 0,5 hits Yermín Mercedes, cota 1.70@ Unibet