Caută
Close this search box.

Ponturi baseball MLB 16.06.2021

Din păcate, nu am reușit să trecem peste pasa proastă din ultimele zile. Padres și Yankees au avut evoluții neașteptate. Lista de recomandări de astăzi este formată din nou de 3 pronosticuri baseball-MLB. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Colorado Rockies vs San Diego Padres (ora 22:10)

Mare țeapă mi-am luat ieri cu Padres. Gazdele au reușit să se impună cu scorul de 8-4, deși, după primele 3 inning-uri, San Diego conducea cu 0-4. Am să mizez și la jocul de astăzi pe victoria acestora.

Pitching match-up-ul propus este destul de dezechilibrat. Rockies vine la movilă cu Kyle Freeland, aruncător cu doar 4 evoluții în acest sezon. Are 17 inning-uri petrecute la timonă, timp în care a permis 27 de hits și 18 runs. Vine cu un bilanț de 0W-2L și o ERA de 9.00.

De cealaltă parte, Padres merge în joc cu Blake Snell (2W-3L, cu 4.97 ERA). Snell are un sezon ratat, după cum o arată și cifrele. Totuși, contra celor de la Rockies, acesta a avut evoluții solide. Are doar 3 run-uri cedate pe 23 de inning-uri.

Pont: San Diego Padres câștigă meciul, cota 1.70@ Maxbet

Toronto Blue Jays vs New York Yankees (ora 02:07)

Țeapă mi-am luat și cu Yankees. Per total, ofensiva a fost praf în sezon, iar în 17 din ultimele 18 întâlniri directe, aceștia au punctat de maxim 5 ori. Ei bine, în duelul precedent, marja de run-uri a fost depășită. Ce noroc mai am și eu:))

La jocul de astăzi am să merg pe mâna oaspeților. Așa cum am spus, ofensiva a fost oribilă până acum, dar îl au la movilă pe Gerrit Cole, pitcher cu mare experiență. Nu mă aștept să fie nevoiți să marcheze un număr mare de run-uri pentru a reuși să se impună.

Cole are 13 apariții la timonă, timp în care a permis 60 de hits și 20 de runs pe 81,2 inning-uri. Pornește cu un bilanț de 7W-3L și o ERA de 2.31. Adversarul său este Ross Stripling (2W-3L, cu 4.91 ERA).

Din punctul meu de vedere, Striping nu este un pitcher care să ofere siguranță la movilă. Are o singură apariție în carieră contra celor de la New York. A permis atunci 7 hits și 3 runs pe 3,1 inning-uri. Avem toate motivele să credem că Yankees va reuși să se impună în duelul de astăzi.

Pont: New York Yankees câștigă meciul, cota 1.80@ Maxbet

Vezi cum încasezi zilnic pariuri gratuite în valoare de 300 RON cu ponturi din baseball aici!

Houston Astros vs Texas Rangers (ora 03:10)

Ultima recomandare din listă vine de la duelul secund din seria dintre Astros-Rangers. În jocul precedent, Houston s-a impus fără probleme, scor 6-3, iar din punctul meu de vedere, avem toate șansele să asistăm la un back to back.

Pitching match-up-ul propus este destul de dezechilibrat. Acesta este format din Zack Greinke (6W-2L, cu 3.68 ERA) și Jordan Lyles (2W-4L, cu 5.37 ERA). După cum o arată și cifrele, Greinke a avut un parcurs mult mai bun până acum.

Am să merg pe mâna gazdelor. Astros deține în lot aruncători foarte buni. În plus de asta, au și cea mai solidă ofensă din ligă, AVG de .274 și o medie de 5,54 run-uri înscrise pe partidă.

Pont: Houston Astros câștigă meciul, cota 1.57@ Maxbet

Pariază ponturile AICI și ai zilnic 300 RON Freebet!