Ponturi baseball MLB 17.05.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 100%
Castigate: 3/3
Unitati: 163

Am reușit să bifăm două dintre cele 3 tips-uri speciale oferite în ziua precedentă. Longoria și Mercedes au cotribuit cu cel puțin un hit, în timp ce la Realmuto ni s-a acordat pariu nul, acesta fiind doar rezervă contra celor de la Blue Jays. Pentru astăzi vă propun din nou două pariuri interesante. Posibil să actualizez lista și cu alte ponturi.

ponturi baseball 01102020

Chicago Cubs vs Washington Nationals (ora 02:40)

Primul duel prefațat este cel dintre Cubs (19W-20L) și Nationals (16W-20L). La jocul de deschidere de serie am ales să investesc în linia de peste 0,5 hits realizate de Kris Bryant, unul dintre principalii batteri ai celor de la Chicago.

Bryant a avut parte de un sezon foarte bun până acum. Are un total de 132 de apariții la bâtă, în urma cărora a reușit să trimită mingea în teren de 40 de ori. Nu știu dacă ați observat, dar eu am luat în colimatoriu jucători care nu au făcut loviri în ultimele dueluri.

Este cazul și lui Bryant. În ultima dispută (cu Detroit), acesta a terminat doar cu un RBI, fără hits sau BB. Adversarul său din această seară este Jon Lester, pitcher cu evoluții inconstante.

Este posibil să existe un trade în perioada următoare de transferuri, deoarece Lester nu este absolut deloc un pitcher susținut de suporteri, el fiind huiduit în foarte multe momente. A fost titularizat în 3 rânduri până acum. A permis 15 hits și 4 runs pe 16 inning-uri. ERA sa este de 2.25.

Pont: Peste 0,5 hits Kris Bryant, cota [email protected] Unibet

Texas Rangers vs New York Yankees (ora 03:05)

Aici am ales să mă bazez doar pe evoluția lui Jordan Lyles, pitcher-ul de start al celor de la Texas. Jordan a adunat 8 titularizări până acum, timp în care a permis 46 de hits și 28 de runs pe 38 de inning-uri.

Pornește cu un bilanț de 1W-3L și o ERA de 6.63. Da, știu, sunt cifre extrem de modeste, dar tind să cred că acesta va face o evoluție bună în primul joc din seria cu Yankees. Am ales să investesc în linia de peste 4,5 eliminări prin Strike-Out realizate de acesta.

Are 36 până acum, medie de puțin sub un SO obținut per inning. Evident, nu mă bazez foarte tare pe aceste statistici. Yankees probabil va câștiga duelul, deoarece la movilă pentru ei se va afla Cole.

Totuși, nu îi văd să se impună într-o manieră tocmai ușoară. Gruparea din New York nu se va putea baza în duelul cu Texas pe serviciile lui Rougned Odor, Gio Urshela, Gleyber Torres și Aaron Hicks.

Aceste absențe vor diminua foarte mult calitatea ofensivă a oaspeților, deoarece cei 4 menționați sunt batteri de bază. În aceste condiții, mă aștept ca Lyles să aibă o evoluție cât mai solidă și îndelungată.

Pont: Peste 4,5 eliminări prin Strike-Out Jordan Lyles, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: