Ponturi baseball MLB 17.06.2021

Lista de recomandări de astăzi este momentan formată din două evenimente baseball-MLB. Revin cu o actualizare în cazul în care găsesc încă un bet de valoare. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Colorado Rockies vs Milwaukee Brewers (ora 03:40)

Surprinzător, Colorado a reușit să facă sweep-ul contra celor de la San Diego. Bine, e mult spus surprinzător, deoarece Snell și Darvish au tratat jocurile cu o indiferență totală. Sunt foarte curios ce va face Rockies în primul joc din seria cu Milwaukee.

Am să merg pe mâna oaspeților, deoarece aceștia îl au la movilă pe Brandon Woodruff (5W-2L, cu 1.52 ERA), pitcher cu evoluții foarte solide în sezon, după cum o arată și cifrele.

Adversarul său este German Marquez. Acesta are 14 apariții la movilă, timp în care a permsi 74 de hits, 36 de BB-uri și 41 de runs pe 76,1 inning-uri. Pornește cu un bilanț de 4W-6L și cu o ERA de 4.60.

Pont: Milwaukee Brewers câștigă meciul, cota 1.80@ Maxbet

Los Angeles Angels vs Detroit Tigers (ora 04:38)

Facem o scurtă vizită și pe Angel Stadium of Anaheim, acolo unde avem o nouă deschidere de serie între Angels și Detroit Tigers. Meciul este mult mai echilibrat decât o arată cotele oferite de bookmakeri.

Los Angeles pleacă cu un dezavantaj destul de consistent. Zona ofensivă este foarte subțire, deoarece nu se pot baza în continuare pe Trout, iar Shohei Ohtani are dublu rol astăzi. Pe lângă aparițiile de la bâtă, va fi titularizat și la movilă. Bine, evoluțiile sale la aruncare au fost excelente.

Are 28 de hits și 17 runs cedate pe 47,1 inning-uri. Vine cu un bilanț de 2W-1L și o ERA de 2.85. Ca batter, Ohtani are un total de 61 de lovituri trimise în teren pe 225 de apariții. AVG-ul său este de .271.

Deși este o alegere riscantă, am decis să merg pe victoria gazdelor. Tigers nu are absolut deloc siguranță la movilă. Îl vor debuta în această seară pe Matt Manning.

Nu stau bine nici în atac, medie de 3,99 run-uri înscrise meci. Cu Shohei la movilă, mă aștept ca această medie să nu fie depășită. În 5 din ultimele 7 întâlniri directe susținute pe Angel Stadium, gaszdele au reușit să se impună.

Pont: Los Angeles Angels câștigă meciul, cota 1.55@ Maxbet

Vezi cum încasezi zilnic pariuri gratuite în valoare de 300 RON cu ponturi din baseball aici!

Cleveland Indians vs Baltimore Orioles (ora 20:05)

Ultima recomandare din listă vine de la jocul cu numărul 4 din seria dintre Indians-Baltimore. Gazdele au reușit să se impună în toate cele 3 confruntări de până acum. Ultimele două dispute s-au încheiat cu un număr de cel puțin 9 run-uri marcate, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Pitching match-up-ul propus este extrem de modest. Acesta este format din Eli Morgan (0W-1L, cu 20.25 ERA) și Jorge Lopez (2W-7L, cu 5.64 ERA). Morgan și-a făcut debutul în MLB în prima dispută din seria cu Toronto. A cedat atunci numai puțin de 8 hits și 6 runs pe 2,2 inning-uri.

Nu mă aștept ca lucrurile să stea cu mult diferit nici de această dată. De cealaltă parte, Lopez ne-a obișnuit deja cu evoluțiile mediocre. Are 13 prezențe la movilă în sezon. A permis 63 de hits, 26 de BB-uri și 39 de runs pe 60,2 inning-uri.

Atât Indians, cât și Baltimore dețin o medie de puțin peste 4 run-uri înscrise pe partidă. Având în vedere cei doi starteri propuși, mă aștept ca aceste medii să fie depășite fără probleme. Am ales să investesc în linia de peste 8,5 run-uri.

Pont: Peste 8,5 run-uri, cota 1.70@ Maxbet

Pariază ponturile AICI și ai zilnic 300 RON Freebet!