Ponturi baseball MLB 19.06.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 67.9%
Castigate: 53/78
Unitati: 392

După o perioadă destul de lungă, am reușit să facem din nou un mic “sweep” în lista de recomandări propusă în ziua precedentă. Pentru astăzi vă recomand din nou 3 tips-uri foarte interesante. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Houston Astros vs Chicago White Sox (ora 02:15)

Prima recomandare din listă vine de pe Minute Maid Park, acolo unde avem disputa cu numărul 3 din seria dintre Astros-White Sox. Gruparea din Houston a reușit să se impună în precedentele două jocuri, scor 10-2 și 2-1.

La confruntarea de astăzi am ales să investesc în linia de +1,5 handicap pusă pe oaspeți. Aceștia au una dintre cele mai bune ofensive din ligă, medie de peste 4,90 run-uri înscrise pe partidă. În plus de asta, îl au la movilă și pe Lynn.

Acesta a avut prestații excelente în sezon. Are 12 ieșiri până acum, timp în care a permis doar 47 de hits și 16 runs pe 71,2 inning-uri. Vine cu un bilanț de 7W-2L și o ERA de 1.51. Așa cum am spus, aleg să merg pe mâna oaspeților.

Pont: +1,5 handicap Chicago White Sox, cota [email protected] Maxbet

Los Angeles Angels vs Detroit Tigers (ora 05:07)

Angeles a reușit să se impună fără niciun fel de probleme în primele două jocuri din serie, scor 7-5 și 11-3. Din punctul meu de vedere, avem toate șansele să asistăm la un sweep.

Aceștia vor intra în meci cu Patrick Sandoval ca starter. Nu este un pitcher pe care eu să-l agreez foarte tare, dar cred că va face față în disputa de astăzi. Are 8 prezențe la movilă în sezon, 5 fiind din poziția de starter.

Are 30 de hits și 14 runs cedate pe 33,1 inning-uri. Bilanțul său este de 1W-2L, iar ERA obținută este de 3.51. De cealaltă parte, Tigers îl va titulariza pentru a 2-a oară în sezon pe Wily Peralta. Acesta a revenit în MLB după o pauză de doi ani.

Nu este un pitcher care să le pună prea mari probleme adversarilor. Are o ERA generală de 4.51. În apariția precedentă din sezon, a rezistat doar 1,1 inning-uri la movilă. Avem toate motivele să credem că Angels se va impune fără prea mari probleme în joc.

Pont: Los Angeles Angels câștigă meciul, cota [email protected] Maxbet

Vezi cum încasezi zilnic pariuri gratuite în valoare de 300 RON cu ponturi din baseball aici!

Arizona Diamondbacks vs Los Angeles Dodgers (ora 05:10)

Mergem și pe Chase Field, acolo unde avem disputa secundă din seria dintre D'backs-Dodgers. Oaspeții s-au impus categoric în primul joc, scor 0-3, iar din punctul meu de vedere, aceștia vor reuși să facă un back-to-back.

Pitching match-up-ul propus este destul de dezechilibrat. Arizona îl propune la aruncare pe Matt Peacock (2W-4L, cu 5.26 ERA), în timp ce Los Angeles în va titulariza pe Walker Buehler (6W-0L, cu 2.38 ERA).

După cum o arată și cifrele, diferența de valoare dintre cei doi starteri este destul de mare. Oaspeții stau mult mai bine și în atac, medie de 5,14 run-uri înscrise pe partidă. Gazdele intră cu o medie de doar 4.19 run-uri marcate/meci.

Pont: Los Angeles Dodgers câștigă meciul, cota [email protected] Maxbet

Pariază ponturile AICI și ai zilnic 300 RON Freebet!

Leave a Comment: