Ponturi baseball MLB 23.04.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 58%
Castigate: 15/26
Unitati: 73

Traversăm o perioadă decentă, deoarece 5 din ultimele 7 tips-uri propuse au fost câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi are în componență 3 pronosticuri baseball-MLB. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Boston Red Sox vs Seattle Mariners (ora 02:10)

Prima recomandare din listă vine de la duelul dintre Boston-Mariners. Am ales să investesc în linia de peste 9,5 run-uri. Gazdele vor începe acest meci cu Martín Pérez la movilă. În sezonul curent, Perez a avut parte de 3 titularizări.

S-a aflat la aruncare pentru o perioadă de 13,2 inning-uri, timp în care a permis 16 hits, 5 BB-uri și 9 runs. ERA sa este de 5.93. De cealaltă parte, pentru Seatte, mingea va fi preluată de Yusei Kikuchi.

Tot 3 apariții la timonă a adunat și japonezul. A cedat până acum un total de 17 hits și 10 runs pe o perioadă de 19 inning-uri. Deține o ERA de 4.74. În primul duel din serie, cele două au reușit să pună 10 run-uri pe tabelă.

Cei doi pitcheri propuși astăzi sunt mult mai slabi. Ambele formații dețin un atac destul de solid și tind să cred că se pot aduna minim 10 puncte.

Pont: Peste 9,5 run-uri, cota [email protected] Betano

St.Louis Cardinals vs Cincinnati Reds (ora 03:15)

Cele două formații nu traversează o perioadă tocmai bună. Cardinals vine după seria pierdută în fața celor de la Washington, în timp ce Cincinnati a reușit să câștige doar 3 din ultimele 10 confruntări.

La primul duel din această serie am ales să investesc în linia de peste 7,5 run-uri. Avem parte de un pitching-match-up destul de modest, format din Kwang Hyun Kim și Sonny Gray.

Cei doi starteri de astăzi au adunat pâna acum o singură apariție la movilă. Hyun Kim pornește cu un bilanț de 0W-0L și o ERA de 9.00, în timp ce Gray deține același bilanț, iar ERA sa este de 4.15.

Reds deține cel mai bun atac din NL, medie de 6,16 run-uri înscrise pe partidă. Cardinalii completează și ei cu o medie de 4,72 puncte acumulate/meci. În toate cele 3 întâlniri directe din acest sezon, linia de 7,5 run-uri a fost depășită fără probleme.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota [email protected] Betano

San Francisco Giants vs Miami Marlins (ora 04:45)

Ultima recomandare din listă vine de la duelul dintre Giants-Marlins. În primul duel din serie, gruparea din San Francisco s-a impus fără probleme, scor 3-0. Tind să cred că Miami va reuși să restabilească egalitatea.

Gazdele îl vor trimite la movilă pe Alex Wood. Personal, eu nu am deloc încredere în acest pitcher. A adunat o singură apariție în stagiunea curentă, adversara sa fiind chiar Marlins. A terminat meciul făra run primit.

Totuși, o prestație solidă nu dovedește faptul că este un pitcher de încredere. În ultimele două sezoane, ERA sa nu a scăzut sub 5,80. Giants deține un atac destul de slab, medie de aproximativ 3,62 run-uri marcate pe partidă.

De cealaltă parte, Marilins îl propune la aruncare pe Sandy Alcantara. „Sandman” a fost titularizat de 4 ori până acum, timp în care a permis 16 hits și 10 runs pe o perioadă de 24,2 inning-uri. Pornește cu un bilanț de 0W-1L și o ERA de 3.28. Așa cum am spus, mă aștept ca Miami să obțină victoria în această seară.

Pont: Miami Marlins câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: