Ponturi baseball MLB 30.05.2021

Venim după un sweep care ne asigură profitul în această lună. Lista de recomandări de astăzi este formată momentan din două tips-uri baseball-MLB. În cazul în care găsesc încă un bet de valoare, revin cu o actualizare. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

Chicago White Sox vs Baltimore Orioles (ora 21:10)

White Sox a reușit să se impună în toate cele 3 partide din această serie, iar din punctul meu de vedere, avem toate șansele să asistăm la un four game sweep. Gazdele încep jocul de astăzi cu Lucas Giolito.

Per total, Giolito este un pitcher foarte bun. A avut un parcurs puțin mai slab în sezonul curent. Are 10 apariții la movilă, timp în care a permis 44 de hits și 28 de runs pe 55,2 inning-uri. Pornește cu un bilanț de 4W-4L și o ERA de 4.04.

Adversarul său este Keegan Akin. Personal, eu nu am deloc încredere în acest pitcher. Și-a făcut debutul în MLB în sezonul anterior, iar de atunci și până acum, prestațiile sale nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

A adunat 4 apariții la movilă în sezon, dar niciuna nu a fost din poziția de starter. A rezistat la aruncare pentru o perioada de 10,1 inning-uri. A permis în acest timp 10 hits și 7 runs. ERA sa este de 6.10. Mizăm pe experiența lui Giolito și pe eficiența din atac a celor de la Sox. Aceștia au o medie de 5 run-uri înscrise/meci.

Pont: Chicago White Sox câștigă meciul, cota 1.55@ Betano

New York Mets vs Atlanta Braves (ora 02:08)

Ne aflăm la jocul secund din seria dintre Mets și Braves. În duelul anterior, gazdele au reușit să se impună fără niciun fel de probleme, scor 13-2. Tind să cred că aceștia vor face un back to back în serie.

Mets nu deține o ofensă foarte strălucită, medie de circa 3,60 run-uri înscrise pe partidă. Compensează în schimb la pitching. Îl au ca starter pe Jacob deGrom, unul dintre cei mai buni aruncători din MLB.

Jacob a arătat senzațional în sezonul curent. Are un total de 7 apariții la movilă, timp în care a permis doar 20 de hits și 7 runs. Deține un bilanț de 3W-2L și o ERA de 0.80. Mă aștept la un duel controlat în totalitate de Mets.

Pont: New York Mets câștigă meciul, cota 2.10@ Betano

Pittsburgh Pirates vs Colorado Rockies (ora 20:05)

În momentul de față, scorul general din serie este de 2-0, în favoarea celor de la Pirates. În duelul anterior, tabela de marcaj s-a modificat doar de 4 ori. De această dată mă aștept la un deznodământ mult mai spectaculos.

Pitching-match-up-ul de astăzi este destul de modest. Acesta este format din Chase De Jong și Kyle Freeland. Pentru De Jong, duelul de astăzi reprezintă prima titularizare din sezonul curent. Per total, cifrele sale sunt terifiante.

A încheiat stagiunea anterioară cu o ERA de 14.73. ERA generală este de 7.12. De cealaltă parte, Freeland a adunat o singură apariție în sezon. A evoluat în jocul secund din seria cu Mets. A rezistat la movilă pentru o perioadă de 4 inning-uri.

A permis în acest timp 4 hits, 3 BB-uri și un run. ERA sa generală este de 4.15. Cu cei doi starteri de astăzi, mă aștept ca linia de 6,5 run-uri să fie depășită fără niciun fel de probleme.

Pont: Peste 6,5 run-uri, cota 1.70@ Unibet